maanantai 1. helmikuuta 2010

Veto pois II

Jep! Ei saikkua enää. Rauhallisesti duunissa - sisäsiistiä toimistotyötä. Räkää onkalot täynnä, joita pakko tyhjennellä aika ajoin.

Sain juuri sähköpostin japanilaiselta kisakumppaniltamme, joka olisi kiinnostunut tutustumaan Suomeen ennen Raceboardin MM:iä Latviassa. Hänellä oli alustava suunnitelma vuokrata Euroopasta matkailuauto, jolla tulla Suomeen. Riippuen aikataulusta aion raahata hänet meidän ranking kisoihin mukaan. Japanissa ei ajeta ollenkaan Raceboardia 9,5 luokassa, koska 9,5 riki on heille liian iso. Heillä jengi ajaa 7,5:illa. No-Kazumasa Sugiura on ihan normikokoinen japski ja hänellä on painoa 62 kiloa, joten on aivan ymmärrettävää, että pienempikin purje riittää. Hän poikkeuksellisesti ajaa Aeroliten 9,5 m2:llä kevyen tuulen purjeella. Käytetyin Raceboard lauta on heillä vanhat mistralit, joissa on reilusti vähemmän tilavuutta kuin kilpailijoiden lankuissa. Onneksi Starboardilla otetaan tulevaisuudessa huomioon myös alle 70 kiloiset kilpailijat... ;-)

Kazumasa Sugiura

Danin treenit tänään oli "laskettelua" ja oman mäen tekemistä kylän metsään - monta tuntia pojat jaksoivat touhuta.

Olen laittanut hitaanlaisesti kuvia Thaimaan matkasta matkakertomukseen. Pari kuvaa per päivä...kunnes saan tarpeeksi aikaa ja täräytän kaikki parhaimmat kuvat sinne.

2 kommenttia:

  1. Hei, toihan ois hienoa jos JPN 15 Kazumasa, Sugiura 1975 tulis Suomeen!! Oli Saksan MM:ssä kaikkiaan (7,5+9,5) sijalla 16 joten kova kaveri on. Ja se jäi mieleen kun kaveri oli aina kuin Hangon keksi, sais käydä Hangossakin:-)

    Hessu FIN-808

    VastaaPoista
  2. Juuri näin! Mies hymyilee koko ajan! Kavereiden kesken Masa...kiitteli mun antamasta uudesta lempinimestä =).

    VastaaPoista