torstai 7. toukokuuta 2009

RHODOS 5.raportti


Kuva Markus Huhtinen.

Eilen olikin hyvä päivä kaikilla (keskiviikko). Sade oli kaikonnut ja aurinko paistoi täydeltä terältä.

Aamulla heikkoa tuulta, jossa formulistit ja minä Phantomilla pääsimme vetämään. Jossain vaiheessa tuuli heikkeni rasittavan heikoksi ja vain minä olin vesillä. Vedin pienet pumpputreenit ylös vastatuuleen ja alas vanhoissa mainingeissa. Kevyellä tuulella puomi tuntuu raskaalta johtuen liian pitkistä putkista. Dani ajoi Formulalla ja 8,5:llä. Hän veti treeniä Miskan kanssa ylös ja alas.

Klo 15 pintaan tuuli nousi ennustusten mukaisesti 8-10 m/s. Jatkoin Raceboard treeniä. Laitoin viime vuotisen Phantomin perusevän, joka tuntui edelleen tosi hyvältä. Viime vuonna kritisoin sitä liian pieneksi eväksi Suomen kevyisiin tuuliin, mutta kyllä se vaan toimii hienosti tuulen noustessa yli 5-6 m/s. Sain laudan kulkemaan mielestäni hyvin - en saanut Kalesta treenikaveria hänen ajaessa slalomia. Phantom nousi hyvin kantilleen kryssillä ja pysyi suunnassaan ilman ongelmia. Sivutuuliosuuksilla Phantom pääsee oikeuksiinsa. Köli sisään, masto taakse ja plaaniin. Jiipit onnistuu vaikeuksitta vauhdissa. Ylin camberi ei vaan meinaa kääntyä heti...en tiedä, mistä johtuu...

Porukat vetivät hyviä slalomsessioita puoli6een saakka illalla. Markus kuvasi pitkällä putkella taas hyviä kuvia - katsotaan, milloin saadaan siirrettyä kuvia omalle koneelle.

Torstai aamu ja aurinko paistaa...tuulta noin 4 m/s ja jengi rikailee isompia kamoja valmiiksi. Niin minäkin menen tekemään... ;-)

6 kommenttia:

 1. Moi, Hessu tässä!
  Olit vaihtanut trapetsinarut, mites koukku, onko vielä samoin päin?

  Tampereella kurssilla tämä viikko, ti pääsin formulalla ja 10m2 veteleen pari tuntia. Kolmas sessio formulalla, slalomia kerran joten täälläkin päässyt vähän vesille.

  Latteita purjeita sinne!!

  VastaaPoista
 2. Joo - vaihdoin pitkiin tehdasmallisiin naruihin eikä mitään ongelmia. Koukkua en vaihda ikinä toisinpäin! ;-)

  Kiitos - Hyvä päivä tänään täällä - huonot nettiyhteydet vaan...

  VastaaPoista
 3. Moi Blini
  Aika hurja treenileiri teillä Suomibossella on ollu siellä Rodoksella...koittakaa nyt tulla kaikki suurin piirtein ehjänä takas Suomeen ja ainakin puolet kamoista ehjänä :-)
  Ootteko Danin kanssa menossa Hangon slalomiin, eiks teil oo nyt molemmilla omat slalom laudat, et nähdäänkö isä ja poika samassa slalom heatissa Hangossa?
  Itsellä olis tarkoitus mennä Hankoon, loma-anomus on mennyt jo läpi, vaikka joudunkin yöksi ajamaan Turkuun (Enon 40v synttärit lauantai iltana)
  :-)

  T: Marko Fin-84

  VastaaPoista
 4. Jep! Ei voi sanoa, että pelkästään lomalla oltaisiin, sillä joka paikkaa jomottaa illalla, kun käy nukkuu, joka paikkaan sattuu...päivän kolhut ja venähtämiset. Venyttelyt jäävät treenien jälkeen liian vähäisiksi. Aamulla on ihan tönkkönä ennen kuin paikat aukeaa.

  Kyllä me tullaan molemmat Hankoon. Joudumme varmaankin ajamaan toistemme purjeilla riippuen kelistä.

  Hankosessa nähdään...

  Blini

  VastaaPoista
 5. Terveiset täältä sateisesta ja tuulettomasta Suomesta! Slalom huuma nousee kun Hangon kisat lähestyy, pohjoisesta on myös tulossa porukkaa Hangon kisoihin... Myös Tuuli ja Naali on vahvistanut osallistumisensa joten lähtöviivalla on varmasti tungosta!

  VastaaPoista