sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

EuroCup Haapsalu - Day nro 3 - 01.03.2009


Daniel LayDownJibessä.

Viimeinen kilpailupäivä. Tuuli oli heikentynyt eilisestä reilusti ja aurinko oli mennyt pilveen. Kipparikokouksessa päätettiin, että heti aamusta ajettaisiin slalomia, mutta niin, että kussakin ryhmässä olisi 5 kisaajaa, joista paras nousisi ylempään kastiin ja huonoin tippuisi alempaan kastiin ja kolme keskimmäistä sijaa saanutta pysyisi keskikastissa...jotenkin näin se meni... ;-)

Eiliset AfterWinterSurfBileet olivat verottaneet kisaajien määrää...Ei niin virkeän näköisiä Latvian ja Eestin poikia valui kisa-alueelle. Jahtiklubilla oli esiintynyt kuuluma ACDC:n näköisiä veikkoja, jotka soittivat humppaa...kuulostaa kamalalta!!! :-0
Kisaajat tarkkana.

Vaihdoimme kaikki isompaa purjetta eiliseen nähden. Minä otin 7,5 m2 Overdriven ja Dani minun eilisen 5,6 m2 Code Redin. Muutama kierros kerittiin treenata ja hyvin liikkui. Lähdön hetkellä ykkösryhmäläisillä tuuli tyyntyi ja loppui startin aikana aivan täysin - keskeytys! Pieni odotus ja uusi lähtö. Janis Preiss hoiteli uskomattomalla vauhdilla heikossa tuulessa lähtövoiton. Terrieri 4. ja Ian 5. Sitten oli seuraavan ryhmän vuoro, jossa minä ja Marianne oli...pitkä odotus..puoli minuuttia lähtöön..venyi ja venyi...Keskeytys...ja No More Race Today...klo 12.15 vaikka kilpailuohjeissa luki, että klo 14.30 viimeinen mahdollinen lähtö. Hö! =( Taisi järjestäjiäkin väsyttää eiliset juhlat...?! Heti lopetuksen jälkeen alkoi tuulemaan, mutta vain satunnaisesti ja hetkellisesti...Puuskissa olisimme saaneet ajettua muutaman heatin...ja mahdollisesti olisi voinut parantaa omia sijoituksia...No-tämä on pelkkää jossittelua! Olisimme kyllä halunneet ajaa, vaikkakin se olisi vaatinut odottelua!

Ykkösryhmän startti.

Kamojen purku ja palkintojen jaot. Eiliset tulokset jäivät voimaan, joten minun sijoitukseni oli 8. heti Mariannen jälkeen. Youth-luokassa, jossa oli 5 tai 6 osallistujaa, Dani sijoittui 3.:ksi! Hienoa! Marianne voitti naisten luokan ylivoimaisesti.

Youth-sarjan kolme parasta - Daniel kolmantena!

Kerkisimme Tallinnan satamaan monta tuntia aikaisemmin, joten pääsimme aikaisemmalla botskilla himaan. En jaksa analysoida kisoja nyt tänä yönä yhtään enempää...teen sen huomenna. Lisään muutaman kuvan...

Taas yksi hyvä reissu takana! =)))

Arvo Tarmulan kuvia nähtävillä:

http://gallery.me.com/arvotarmula#100155&bgcolor=black&view=grid

ja WinterWindSurfin sivuilla:

http://www.winterwindsurf.com/?p=553

5 kommenttia:

 1. Kivaa että talvisurffit on lähtenyt kulkemaan ihan kunnolla. Vieläkö Suomessa on kautta jäljellä? Kotiudun ens viikonloppuna Uudesta-Seelannista, toivottavasti maaliskuussa pääsee vielä jäälle!

  VastaaPoista
 2. Jep-kautta on jäljellä vielä...en ole vielä kerinnyt tiedustelemaan Melstenin jää(lumi)tilannetta. Mutta jäälle mieli halajaa... Ensi viikonloppuna näillä näkymin on Uppsalassa EuroCupin Ruotsin osakilpailu (varmistus puuttuu vielä) ja siitä sitten seuraavana viikonloppuna Varkaudessa on SM-kisat. Terrieri kylläkin vihjasi, että ko.kisat voivat olla myös EuroCupin 1 osakilpailu...

  Mites sulla meni kisat? Onko sulla uutta blogia, jonne kirjoittelet? Seurasin sun valmistautumista Olympialaisiin, mutta sen jälkeen en olekaan lukenut mitään treeneistäsi tai kisoista!

  Tervetuloa Suomeen =)

  VastaaPoista
 3. No niin, Varkaudessa sitten nähdään. Aion itse osallistua turistiluokkaan rata-ajossa. Kävin tänään tekeen valmistavan (ja ainoan) harjoituksen. 4.6 Code Red ja Black Cat, huiput about 70km/h ja matkaa noin 40 km. Joten keliä piisasi. Kalastajat tuli rannassa kyseleen että huomisinko sulaa?? no sieltähän se dyyninpäältä näkyi, noin 6 maila rannasta sulavesi, huh!

  VastaaPoista
 4. Herra Team Manager!

  Huh! Et varmaankaan kertonut kotona...?! :-0 Aikamoista kyytiä ajoit - ei tuollaisilla nopeuksilla mihinkään turistiluokkaan mennä vaan suoraan "A-finaaliin". Meinaatko kyykyttää Terrieriä? ;-) Sulla ainakin riittää siellä pohjoisessa hyviä kelkkailuvalmentajia!

  Kyllä Code Redit toimii tosi hyvin jäälläkin. Kunhan ei vedä liian kireelle alhaalta. Pussia saa jättää niinkuin Lipasti kertoi ja niin näytti tuolla Janis Preissillakin olevan pussikkaat purjeet.

  Ensi viikonloppuna pitäisi olla Lahdessa jokin jäätapahtuma...pitää selvittää mikä se on ja voiko sinne mennä Hibernoilla mukaan...

  VastaaPoista
 5. Jep, saman huomasin itsekin, alimmainen camperi ei edes koskenut mastoon mutta hyvältä tuntui ja tosi tasapainoinen (minulla oli tosin RDM masto) eli pientä viritystä... todella helppoa, yhdelläkädellä ajoa ja 4.6 purjeella!! Varkaus here I come!!

  VastaaPoista