sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Sunnuntai 08.03.2009


Lisää Melsteniä by Ice!!!


Trapetsissa jiippi ilman käsiä.

Aamulla sumuista ja heikkotuulista, mutta kun aurinko ilmestyi kirkkaalle taivaalle, alkoi sellainen show meidän porukalla. Pääsimme ajamaan hyvässä tuulessa ja lämpimässä auringon paisteessa. Ihmisiä tuli jäälle platan äärelle katselemaan meidän menoa. Monet tulivat kyselemään, kuvaamaan ja jotkut halusivat testata välineitämme. Varmaan kaiken kaikkiaan useampi kymmen pääsi kelkan päälle ja saivat kokea hienoja elämyksiä. Jotkut olivat halukkaita hankkimaan oman kelkan...jos ei täksi talveksi niin ensi talveksi. Hiberna sai ihmiset hyvälle tuulelle.
Blini purjeen väärällä puolella jiipin jälkeen. Kuva Henrik Bryk.

Navigaren Matiaskin oppi kelkkailun. Jiipit sujuivat ja vauhti oli aika huimaa muiden kokeneempien kelkkailijoiden seassa. Yrittipä hän lay down jibeäkin useamman kerran.
Matias Ziemann.

Dani veti varmaan useampi sata jiippiä ja käännöstä ja kyllä se vaan näyttää niin varmalta ja helpolta pojan meno.


Jossain vaiheessa, kun olin taas kerran runttaamassa jiippipoijulla, vauhtini pysähtyi kuin seinään ja lensin jäälle kaaressa suoraan pyllylleen...ihmettelin, mitä tapahtui...menin tutkimaan kelkkaani ja huomasin kelkkani vieressä maassa valkoisen trimminarun. Kelkkani oli pysähtynyt naruun...HUH!Hanuri oli kipeä jonkin aikaa, mutta ihmeen vähän. Ehkäpä trapetsiliivini suojasivat pahemmilta vammoilta. Nyt illalla ei ole mitään kipuja, ainoastaan kropassa on olo kuin kovemmankin punttisalitreenin jälkeen.

Hyvin onnistuneet kolme viimeistä päivää...pe-su. Suuret kiitokset Terrierille, Pekalle ja Mariannelle aurauskuvioista. Tästä on hyvä jatkaa...ja hei...me saatiin tosi hyvää ja positiivista julkisuutta!!! =))))


Danin rentoa ajamista.

...ei paljoa vauhti hyydy...
Ensikertalaisen Matias Ziemannin menoa.

Dania.

1 kommentti:

  1. Meikän sivuilla 13 minsanen video viikonlopun seteistä...

    VastaaPoista