sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Sunnuntai 22.03.2009 + WWS EuroCup Final Results

Olen ottanut aika rauhallisesti tämän viikonlopun. Tänään tunnin kävelylenkki aurinkoisessa ja keväisessä ilmassa. Daniel on myös palautunut hyvin flunssasta. Emme ole päästäneet poikaa urheilemaan. Tänään tein myynti-ilmoituksia ylimääräisistä surffikamoista. Danin viime vuotiset Rip Curlin puvut olivat auttamattoman pieniä. Poika ei mahtunut niihin millään enää --> siirtyivät pikkuveljelle. Saamme uudet puvut kolmen viikon kuluttua Ranskasta.

Ai niin...muutama päivä sitten tuli tieto WinterWindSurfilta, että EuroCupin tulokset oli laskettu yhteen ja minä olin slalomissa yleisen sarjan 8. ja Master-luokan (=yli 35 vuotta) voittaja. Ihan hienoo...vaikkakin vieruksun "pappa-sarjoja". Kai sitä vaan pitää hyväksyä, ettei sitä ole enää nuori vaikka vielä siltä tuntuu ;-). Daniel oli nuorten (=alle 20 vuotiaiden) 2.. Palkintojen jako on jossain vaiheessa Riiassa. Saas nähdä päästäänkö...ehkä ei!


Kiva kuva Haapsalusta. Kuvassa minä ja Marianne jiipataan. Kuva otettu WWS-sivustolta.

Tulokset nähtävillä täällä:

http://www.winterwindsurf.com/?p=600

5 kommenttia:

 1. Moi

  Blini ei varmaan kannata olla kauheen huolissaa jos kuuluu master yli 35 sarjaan....veikkaan et Suomen kisaajista on 80% over 35 v.
  Nim. ensi vuonna myös itse seniori :-)

  Onneksi Suomessa on nostettu seniori-ikää aina aika-ajoin mahtaakohan nykyään olla Suomen seniori-ikä jo 45v?

  t:Fin-84

  VastaaPoista
 2. Joo-niin se taitaa olla, kun ajattelin viime vuonna, että alle sen jään (45v.). Raceboardissa huru-ukot eivät halunneet olla senioreita - nostivat ikää 60 vuoteen ;-).

  VastaaPoista
 3. ...menee mun mielestä jo hätävarjelun liiotteluksi!!! -60-

  VastaaPoista
 4. Missä luokissa meinaat muuten ajaa ens kaudella?
  ajatko raceboardin lisäksi myös formulaa ja slalomia?
  entä meinaatko mennä kisaamaan ulkomaille?

  T: Fin-84

  VastaaPoista
 5. Hei Marko!

  Raceboard on mun ykkösluokka. Ajan myös Formulaa ja slalomia. Kansainvälisiä kilpailuja on ainakin Saksassa Raceboardin MM-kisat heinäkuussa. Muut kisat ovat vielä auki...

  VastaaPoista