lauantai 3. lokakuuta 2009

03.10.2009

Paluu arkeen...

Olen ollut koko viikon duunissa ilman minkäälaisia treenejä =(. Kuusitoista tuntisen työpäivän jälkeen ei oikein heti ensimmäisenä tule mieleen, mitenköhän tässä oikein harrastaisi liikuntaa... Unta palloon vaan... Kerätään taas niitä pelimerkkejä "surffikuluihin" ja tietty normaaliin elämiseen.

Tänä viikonloppuna on "VaraSM-SlalomKisat" Hangossa. Varsinaista SM-meininkiä...viime yönä näytti olevan -5 astetta pakkasta. Emme osallistu Danin kanssa kilpailuihin. Alkuperäisessä kilpailukalenterissa ei ollut mainintaa mistään Vara SM-päivistä (ehkäpä ensi vuoden kalenterissa on...;-) ). Palautimme viime viikolla kuljetuskalustomme sopimuksen mukaisesti EasyKm:ään. Sopimuksemmekin oli katsottu alkuperäisen kilpailukalenterin mukaan, kuten myös työnantajan kanssa ns.vapaat viikonloput. Enpä anna paljon arvoa kyseisille kisoille, jotka sovitaan tällä tavoin..

6 kommenttia:

 1. Blini, olit ainoa kilpailijakokouksessa, joka vastusti varakisoja, muut eivät myöskään olleet hiljaa, vaan äänestivät varakisojen puolesta. Tässäkin hommassa toimii demokratia ja sen jälkeen pulinat pois. Harmi tosin, että ette päättäneet tulla, oli tosi hyvät kisat ja uutta slalomintoa saatiin roppakaupalla.

  Mari

  VastaaPoista
 2. On hyvä, että kisoja järjestetään, mutta olen edelleen sitä mieltä kaikesta huolimatta, ettei SM-tasoisten kilpailuiden varapäiviä päätetä muutamaa viikkoa aikaisemmin vaan kauden alussa kilpailukalenteria tehtäessä. Ehkäpä ensi vuonna tämä otetaan huomioon...

  VastaaPoista
 3. Kilpailijakokouksessa on jo sovittu kaksi viikonloppua ensi vuoden SM kisoja varten. Huomioon on siis otettu. Ensi kaudella kisajärjestäjät voivat myös perua kisat, jos ennusteet näyttävät surkealta. Tästä kaudesta opittiin paljon ja ensi kauteen on hyvä lähteä.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä ja järkevältä! =)

  VastaaPoista
 5. 2 viikonloppua ei välttämättä riitä slalomin järjestämiseen, mutta täytyypä tutustua ensi vuoden sääntöihin. Mistähän ne löytyy?
  Selvästi kiinnostusta slalomiin tuntuu olevan.

  VastaaPoista
 6. Pitäisi varmaan tulla jompaan kumpaan paikkaan jossain vaiheessa:

  http://www.purjelautaliitto.fi/index.cfm?action=sub_cat&main_cat=2&sub_cat=55&lang_id=1&docs=1&mode=start

  http://pulinat.purjelautaliitto.fi/viewforum.php?f=3

  Tai sitten SPLL:n etusivulle oikeaan reunaan, jossa on tiedotteita.

  VastaaPoista