maanantai 28. syyskuuta 2009

Viikonlopun Danin ja Timin wave sessiot


Dani ja Timi Larussa....Korjaus: FIN-51 onkin Vatasen Mikko! =) Kuva Petri Laitinen.
Dani Larussa. Kuva Anssi

Tässä on Danin ensimmäinen blogikirjoitus:

Lauantai:

Oltiin suunniteltu timin kanssa että ajetaan viikonloppu pikku kamoilla larussa. Ennusteet olivat aika hyviä, lauantaina menimme suurinpiirtein klo 12 laruun, menimme rantaan katsomaan minkälainen keli oli, tuuli oli suurinpiirtein 5-8m/s pistin 4.5 kun ei ollut isompaa mukana. Timi ei viitsinyt lähteä koska ei tuullut riittävästi hänelle. Lautana minulla oli starboard evo 80l. Lähdin vesille ja sain jonkinlaisia puuskia puolen tunnin sisällä mutta sitten se tyynty, koitin ensimmäisen kerran eturollia, siinä kävi aika hassusti, tein pienen chop-hopin skuuttaus sisään, sain laudan tulemaan mukaan ihan vähän aikaa mutta sitten irtosi jalat lenkeistä ja vedin itse täyden rollin purjeen ja oman vartaloni kanssa!:D Timi repes rannalla ja näytti vaan peukkuja ja sano et siit se lähtee:D En saanut enään sen jälkeen kunnolla puuskia. Sitten alkoi tuulla jonkin aikaan että sain 4.5:kiin jonkin verran vetoa että pääs plaanailee. Timi ja kumppanit rannalla katto et nyt alko tuulee jotenki ja he lähtivät rikaamaan, 15min myöhemmin kun he tulivat vesille tuuli tyynty! Onneksi itse sain plaani siivuja jonkin verran päivän aikana... Yöksi timille jossa seurasimme koko ajan ennusteita sunnuntai päivälle,ja mättäsimme chicken wigsejä!:P Ihan kiva päivä

Dani Larussa. Kuva Anssi

Sunnuntai:

Timi tuli aamulla herättämään ja sano että arvaa mitä, meitsi oli viel iha pihal ku vast heräs, timi sano et ennusteet on parantunu ja et tänää tuulee kunnol larus, 14ms luvattii tasasta. Kävimme hakemassa aamupäiväl mulle lämpimän puvun ja tossut, sit laruun! Kun pääsimme laruun noin kello 12 maissa niin siel oli täys keli jo päällä, lahti oli iha vaahtopäissä ja hyvää choppii. Kävimme rannassa kattoo kelin ja totesin että nyt on kellyy...Pistin ihan uuden 3.7 Gatorin ja evo 80l, timi pisti 4.2 Gatorin ja 70l evon. Oli pieni kuumotus päällä ku ekaa kertaa noin kovaa keliin... Menimme vesille ja 3.7:ssa iha täydet tehot 1-1½ ajan sit se vähä koveni eikä aina puuskissa voinu ottaa täysii tehoi päälle... Oli kyl iha hullun siistii ajaa sellases kelis, aluks jiipit ei oikee natsannu mut kyl ne meni sit iha hyvi pystys, vesilähdöt natsas tosi hyvin jo ja hypytki lähti hyvin menee. Timi heitteli makeita rolleja ja tabletoppei! Otin pari kertaa iha tyylikkäitäki pannui hypyistä, sain korkeen hypyn, ekessa pannussa purje lähti käsistä korkeella ja jalat lenkeissä, ja aivan suoraan selälleen/kylelleen veteen,AUTS. Vähä aikaa keräilin siin kamoi ja sit lähin taas vetää. Aika lopussa toiset hienot pannut,hyvä hyppy ja ku aloin tulee alas nii lauta käänty iha killii ja kauhee nosedive ländäys ja siinäki irtos takakäsi ilmas, kunno pannut siihe, yllättäen taas vähä aikaa rellotin siin laudan pääl ku piti kerätä voimii vesilähtöö ku tuli otettuu vähä hittii:D Oltiin yhteensä jokunen 4-5 tuntia vesillä ja ei voi muuta kun kehua kamoja (itteä)!:D Purattiin kamat ja lähdettiin pois sieltä. Ootan ihan sikan et pääsen ajaa poriin tai hankoon kunno aalto kelin! Tänä aamuna paikat iha jumis, tönkkönä nousin sängystä...Oli kyl eile keho aika kovil! Oon vieläki iha fiiliksis eilisest! Seuraavaa kelii odotellessa! :)))

6 kommenttia:

 1. Hyvä Dani, aaltoihin vaan, se on ihan oma maailmansa sufrauksessa!!

  Hessu FIN-808

  VastaaPoista
 2. Mie taidan olla tuossa ylimmässä kuvassa, kun testasin Timin kamoja. Miulla oli valkee paita ja Timillä muistaakseni pelkkä märkkäri. Timi veti eturollia siinä yhessä hyppykuvassa...

  On muuten todella helppoja ajaa noi EVO:t!!! Täytyy itsekin saada joku vastaava wave-lauta.

  VastaaPoista
 3. Näyttäis muuten olevan Vatasen Mikko tos ylemmäs kuvas, eikä Timi ;)

  VastaaPoista
 4. Hehe, joo kattelin itsekin että hetkinen, oliko mulla valkoinen paita päällä? :D Hyvä raportti Danilta, laitoin linkin myös mun blogiin kun ehdin sitä nyt vihdoin päivittää!

  fin51.wordpress.com

  VastaaPoista
 5. Jep! Toi kuva on mielestäni tosi hyvä - Mikolla on rakettimainen suoraan eteenpäin syöksähtävä asento. Laitisen Petrin hyvä otos! Olis kiva nähdä lisää!!!

  VastaaPoista