perjantai 25. syyskuuta 2009

25.09.2009 Torstai

Aloitin duunit aamulla 53 minuutin lenkillä. Jaksoin hyvin juosta vaikka edellisestä lenkistä taitaa olla useampi kuukausi. Jalat olivat taas vähän ihmeissään kovalla alustalla pomppimisesta. Juoksin tasaista rauhallista vauhtia...matkaa en tiedä, mutta normaalisti minulla on mennyt 55 minuuttia lenkkiin sisältäen useita kävelyitä - nyt koko matka juosten - ei yhtään kävelyä.

Lenkin jälkeen painonmittaus uudella rasvanmittausvaa'alla. 77,3 kg ja rasva% 7,0. Kilpailukauden jälkeen on ollut vasta yksi vapaa viikonloppu, jolloin ei tullut normaalia kisahikoiluja ja -kulutusta. Keskiviikkona mittasin painoni ja se oli 80,5 kg, kun se oli taas Pentalan lenkin jälkeen 75 kg pintaan. Elimistö kerää selvästi nestettä, kun surffaus (kisat) loppui. Helposti se näyttää lähtevänkin, kun kaksi päivää myöhemmin paino oli 2,2 kg vähemmän.

Ensi viikolla pääsen InBody -mittauksiin, jollaisessa olin viimeksi keväällä 2007. Mielenkiintoista nähdä mitä on tapahtunut elimistössä parin vuoden aikana, kun on treenannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti