torstai 24. syyskuuta 2009

Vuoden 2010 Raceboardin kansainvälisiä kilpailuja


Blini Latvian Raceboard luokan EM-kilpailuissa kesäkuussa 2009.

Daniel.


Tällä hetkellä tiedossa olevia ensi vuoden kansainvälisiä kilpailuja Raceboard luokassa ovat:

2010 European Y&M Championships - Cadiz, Spain. 27th December 09- 3rd Jan 2010.

2010 Asian Championships - Pattaya, Thailand. 15th -23rd January.

2010 World Championships - Liepaja, Latvia. 5th -10th July.

2010 World Y&M Championships - Martigues, France. 24th July-31st July.

Seuraavat kansainväliset kilpailut ovat yllä olevalla listalla nuorten ja mastersien (yli 35 v.) Euroopanmestaruuskilpailut Espanjan Cadizissä. Samaan aikaan samalla paikalla on Danilla Technon karsintakilpailut nuorten olympialaisiin 2010 Singaporeen.

Aasian mestaruuskilpailut kiinnostaa kovasti, koska kilpailupaikka on Starboardin kotiseudulla Pattaylla tammikuussa. Samalla voisi käydä tutustumassa Starboard Teamiin, jotka suunnittelevat ja tekevät lautoja meille.

Raceboardin MM-kilpailut ovat Latvian Liepajassa heinäkuussa. Tämän vuoden EM-kilpailut olivat samassa paikkaa kesäkuussa, joten paikka on minulle ja Danille jo tuttu. Pläkästä myrskyyn kaikki on mahdollista. Kovaa perusmaininkia on odotettavissa ja jos kisat järjestetään aallonmurtajan lähellä, odotettavissa on helvetinmoista ristiaallokkoa. Raporttia 2009 Raceboard EM:stä luettavissa täältä kesäkuun kansiosta ensimmäisestä raportista lähtien: http://blinifin6.blogspot.com/2009/06/raceboard-em-liepaja-latvia-1-raportti.html

Daniel Liepajassa.

Heinäkuun lopulla on tiedossa nuorten ja mastersien MM-kilpailut Ranskassa.

Listasta puuttuu vielä Raceboard puolelta "yleiset" Euroopanmestaruuskilpailut.

Näiden lisäksi on tarkoitus kiertää Suomessa kisoja Danin kanssa tämän vuoden tapaan miltein joka viikonloppu sekä katsoa Danille Formulaluokan kansainvälisiä kilpailuja. Kauden huippukohta olisi Danielin pääsy nuorten olympialaisiin Singaporeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti