perjantai 6. elokuuta 2010

Uusi tulokas perheeseen - LUCKY!!!En tiedä olenko tulossa vanhaksi vai mistä johtuu, että asiat, jotka vielä jokin aika sitten oli ihan aivan ehdottomia EI-sarjaan kuuluvia, on kääntymässä ja kääntyneet EHKÄ ja MIKSIKÄS EI -sarjaan.

Eilen toteutui sellainen asia, joka oli vielä hetki sitten EHDOTON EI! Otimme perheeseemme suloisen tyttökoiran, lyhytkarvaisen Collien, joka eilen nimettiin yhteisesti LUCKY:ksi. Tyttönimeltään Elisabeth ja kasvattajan antama virallinen nimi MAHONEY'S EQUAL FRIEND.

Sitä joutuu selvittelemään itselleen, miksi ajatukset vaihtuvat niin totaalisesti laidasta laitaan niinkuin naisilla kerran kuussa tapahtuu...;-) Ensinnäkin olen omassa mielessäni käsitellyt tämän asian niin, että lapseni ovat ansiokkaasti suoriutuneet viimeisen vuoden aikana kaikesta heille tulleista asioista erinomaisesti ja halusin palkita heidät koiralla ja antamalla lisää vastuuta. Tästä eteenpäin heidän tulee huolehtia pikkuisesta ja sen hyvinvoinnista. Tottakai me vanhemmat katsomme päältä, että kaikki menee oikein ja maksamme kulut. Tänä aamuna jo (kesälomalla) muksut olivat jo puolseiskan aikaan hereillä ja ulkoiluttamassa koiraa. Vastuuseen sisältyy myös kotona lisääntyvä siivoaminen (koiran karvat ym.vahingot).

Loppukaudesta kilpailuissa nähdään Pedon, Vikin, Topin ja kumppaneiden lisäksi siis myös LUCKY! =) ....AriMan: Yritämme siivota liukumiinat pois. ;-))))

Kotiutumismatkalla pikkuinen väsähti Danin syliin:
Uudessa kodissa ruoka maistui:
...ja pihalla leikki:
...ja lopuksi uni omassa pesässä:

6 kommenttia:

 1. Näen jo silmissäni Mestari Blinin kävelevän koira edellään aamukuudelta syksyn räntäsateessa... :D

  VastaaPoista
 2. Heh! Näinhän siinä voi käydä =))) Tuleepahan lähdettyä lenkille helpommin!!!

  VastaaPoista
 3. Voi että neiti on niin tyytyväisen näköinen =)
  Tuo petikin näyttää olevan ihan hyvän kokonen :-) Käynkin jatkossa lurkkimassa tääl joka päivä :-D
  Terkuin Sanna

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sanna kommentistasi, kaikista koiran kasvattajan neuvoista ja kiitos, että saimme pikku neidin kotiimme teidän perheestä. Blogiini tulen aika ajoin lisäämään juttua ja kuvia myös Lucky You:sta (nimeen tuli lisäys You ;-)) surffauksen ohella. Pitääkin laittaa linkki sinun pitämistä sivuista tänne blogiin. Juha

  VastaaPoista
 5. Onneksi olkoon "perheenlisäyksestä":)

  VastaaPoista