perjantai 13. elokuuta 2010

Viikon surffaukset

Tällä viikolla duunin takia pääsin vain kerran vesille. Tiistaina olin normireiskakamoilla Lauttasaaressa vähän yli 2 tuntia. Tuulta oli noin 10 m/s.

Daniel oli kahtena päivänä ajamassa Freestyle laudallaan - 88 litraisella Flarella ja 5,2 m2 Swatilla. Jo ensimmäisenä päivänä freestyle temppu Vulcano meni melkein läpi. Toisena päivänä se menikin jo useamman kerran onnistuneesti päälle. Tunteja Danille tuli vesillä yhteensä noin 5 - 6 tuntia.

Tulevana viikonloppuna on Hanko MM-Open kilpailut (MM=muutamukavaa). Kilpailut ovat perinteisesti kauden mukavimmat HySurfin järjestämät kilpailut. Yhtään samanlaista rataa emme aja vaan kaikki lähdöt ovat erilaisia. Välineet ovat avoimet, joten meillä onkin pakettiautollinen surffivälineitä mukana...valinnan vaikeus...koittaa huomenna.

Alkuviikosta sain työpaikallani korkeimman esimiehen tapaamisella kunniapalkinnon / huomio-osoituksen työyhteisöltä hyvin menneiden MM-kilpailujen johdosta ja lupauksen, että he tulevat edelleenkin antamaan tukensa kilpailumatkoille vapaiden muodossa. Se lämmitti suuresti! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti