maanantai 23. elokuuta 2010

RACEBOARD SM 2010 - HAMINA


Palkitut Blinnikat. >Kuva ediman.

Voitin viime viikonloppuna pidetyissä Raceboardluokan Suomenmestaruuskilpailuissa kultaa.

Raporttia kisoista seuraa lähiaikoina...

Keskiviikkona 25.8.2010:

9,5-luokan kolme parasta (kuva ediman):


No joo...oikeastaan ylläolevassa lauseessa on kaikki mitä tarvitsee kertoa viime viikonlopun kilpailuista. Rikoin ennen ensimmäistä lähtöä mastoni, joten 1.lähtö jäi minulta ajamatta ---> DNS. Muutenkin ennen kisaa minulla oli kaikki palikat aivan täysin kadoksissa. Onneksi ei ollut MM-kilpailut kyseessä... Se kauden pahin notkahdus tuli siis juuri SM:ien aikaan, mutta onneksi sain koottua itseni kasaan toisen lähdön jälkeen. Olin toivonut Danielille voittoa, mutta säät eivät suosineet häntä kahden ensimmäisen lähdön jälkeen enää...

Danin kisaan:

Daniel aloitti kisat hyvin. Kahdessa ensimmäisessä lähdössä hänen sijoituksensa olivat 1. ja 2., mutta tuulen noustessa lähemmäs kymppiä loppui hänen fyysinen massansa ja hänen loppusijoituksensa oli 7..

Kolmanneksi tulleelle Radovan Kubinille haluan sanoa seuraavaa:

Thanks for Rado helping me to show how to use downhaultrims - now I'm using them all the time! I know that it wasn't the right place (Finnish Championships) to put them on the rig but only thing what I got with them was more SPEED especially in downwind! I own you RadoMan one!!! ;-) And one thing what I appreciate a lot with you are the conversations after the start. You are one who can teach me and also Daniel! Small little things...and you don't shame to say to me like that: "You won the start but you make a big mistake in the first reach..." That's a right way! I want to listen and learn more! Thanks!

Back to Finnish language:

Kilpailuissa ajettiin myös Avoimessa luokassa, jonne muutamat "pelkurit" lähtivät ja ajoivat pienemmillä purjeilla kuin 9,5 luokassa ja välillä taistelivat formuloilla ja vähän isommilla purjeilla. No - onhan "suomenmestaruus" helppo voittaa, jos ei ole kuin vain kaksi varteenotettavaa kilpailijaa luokassa, toinen saa kultaa ja toinen hopeaa, mutta kukin tekee omat päätöksensä - ihan sama...vai miten se menikään! Yhdessä lähdössä muuten tulin 1.kierroksen alapoijulle hiukan heidän lähtönsä jälkeen ja viimeisen "yhteisen" kierroksen jälkeen olin maalissa ennen sen luokan ensimmäistä alapoijullaan. Se siitä...sori poijat! Kyllä te olisitte voineet skabata siellä missä kunnon skabat olivat... Aivan sama kuin Formula SM:ssä porukka jaettaisiin kahteen eri porukkaan ja jaettaisiin kaksi SM Kultaa...No Sense!!! Ai niin...kolme parasta Avoimessa (kuva Ediman):

Kisalähtöjen jälkeen Dani nautiskeli vesillä vielä toista tuntia freestylevälineillä harjoitellen Vulcanoa (kaksi kertaa päälle meni 30:stä yrityksestä):

Formula SM:stä puheenollen - ne alkavat perjantaina Kalajoella. Lähdemme huomenna torstaina ajamaan kohti Kalajokea. En ole tänä vuonna ajanut kertaakaan formulalla ja minulla ei ole sen suhteen yhtään minkäänlaisia paineita kuinka menestyn. Raceboard on minun pääluokkani ja formula tulee sitten. Ensi vuonna tulen muuten ajamaan taas Raceboardin ohella Formulaa, koska yhteisiä kisoja ei näillä näkymin tule olemaan Reiskan ja Formulan kanssa. Pääluokkani tulee olemaan kuitenkin Raceboard niinkuin myös Danilla alkukauden ajan...ainakin siihen saakka kunnes Suomessa (Yyterissä) pidetyt EM-kilpailut ovat ohi.

Dani on ollut uudessa koulussaan (Mäkelärinteen urheilulukio) nyt kaksi viikkoa ja poika on ollut tosi tyytyväinen!!! Hän saa koulussa monipuolista urheiluvalmennusta ja liikuntaa. Viikon aikana on monena päivänä yksilövalmennusta ja sen päälle ihan normiliikuntaa... Ensimmäisen viikon jälkeen oli Danilla paikat kipeät, kun päivät koostuivat miltein pelkästään fyysisistä harjoitteista. UPEAA!!! Hän saa hyvät pohjat tulevaisuuteen. By the way...olen muutaman kerran ollut viemässä ja hakemassa häntä kouluun / koulusta ja suuri ero on ollut muihin kouluihin nähden koulurakennuksen lähellä...en ole kertaakaan nähnyt koulun nurkilla sitä normaalia muissa kouluissa esiintyvää "norttiklubia". Danin luokalla on 32 oppilasta, joista yksikään ei polta, kun taas hänen edellisessä koulussa Dani oli luokallaan miltein ainoa, joka ei polttanut...ja tämä oli niitä miedoimpia "nautinto"-aineita, joita siellä käytettiin...

Heh! Aloin muuten katsoa kahdelta viimeiseltä vuodelta kuvia Raceboardin SM:ien palkintojenjaosta ja sieltä löytyi seuraavaa:

Vuosi 2008:

Vuosi 2009:

2 kommenttia:

  1. No oonkii jo venaillu rapsaa :)

    VastaaPoista
  2. Sori Ari! Nyt tuli vähän erilainen rapsu...ja myöhässä vielä! ;-)

    VastaaPoista