lauantai 11. huhtikuuta 2009

Lauantai 11.04.2009

Päivitystä viime päivien tapahtumiin...

Torstaina oli yhteistyökumppanini Rip Curlin oman liikkeen avajaiset Isolla Roballa. Liike sijaitsee Erottajan päässä MacDonaldsin naapurissa. Illalla liikkeen avajaisiin saapui tiimiläisiä. Markus ja Jouni olivat järjestäneet pientä syötävää ja juotavaa.
Rip Curl in Big Roba

Jouni ja Markus - Rip Curl Team Managers

Perjantaina rankaisin eilisillan herkutteluista heti aamusta 35 minuutin Xbikingillä. Keskisyke oli 146 ja hiki irtosi. Pyöräilyn jälkeen omatoimista venyttelyä ja penkkitreeni pitkästä aikaa - pitkiä sarjoja pienillä painoilla.

Lauantaina aamulla vieläkin aikaisempi tunnin crossingtreeni. Oli aivan basic treeni, jossa tunnin keskisyke oli 131. Monta tuntia taas liimailtiin purjeisiin tarroja ja laittelin 12,5 m2 rikin uuteen Nautixin Jumbo puomiin narut ja trimmisetit...aikaa vievää puuhaa. Huomenna trimmisettien laittelu jatkuu...ja tunnin pump-treeni tiedossa illalla. Paino edelleen 79-80 kg. Tänään oli salaattilinja.

Aamulla tuli ensimmäinen Navigare-lähetys viikon takaisesta kuvauksista. Matias oli tehnyt hyvät leikkaukset omista kuvauksistaan. Kertoi tehneensä leikkauksia yrjötaudissa, mutta jälki oli hyvää eikä roiskeita näkynyt ;-). Navigaren lähetykset jatkuvat sunnuntaina Jimillä ja seuraavina päivinä Urheilukanavalla ja Urheilukanava +:lla. Ohjelman voit myös katsoa Nelosen Netti TV:ssä:

http://nettitv.nelonen.fi/default.asp?videoID=4636&vd=5&cc=1

3 kommenttia:

 1. Moro Blini

  Joko on Hesassa vedet vapaat?
  Meinnaatteko mennä vesille Suomessa vielä ennen Kreikan treeni matkaa?

  Itsellä meni 8 kuukauden "kuiva" kausi rikki kun pääsi Ruissaloon avaamaan Formula kauden Sarkan, Janin ja Kimmon kanssa hyvä formula keli. no ei ole enää kuin kuukausi aikaa kun ekat kisat on Hangossa. Meinaatteko Danin kanssa kiertää myös Slalom cuppia?
  Nähdään kisoissa.
  t: Marko Fin-84

  VastaaPoista
 2. Hei Marko!

  Hauska kuulla sinusta taas pitkästä aikaa! =) Toivottavasti talvi on mennyt hyvin sinulla ja perheelläsi!

  Hesassa on vedet vapaat jäästä ainakin ulkomerellä ja keskustan edustalla, jossa on vene-/laivaliikennettä, muttei joka paikassa - taitaa olla Melstenkin jäässä vielä?!

  Meillä on tilanne se, että Dani ei mahdu enää viime vuoden pukuihin ja odottelemme uusia Rip Curlin pukuja - pitäisi tulla ensi viikolla. Minä olisin päässyt vesille, mutten halunnut aiheuttaa Danille murhetta rannalle jättämällä. Pojalla on kauhea hinku päästä vesille, niinkuin myös minulla.

  Minun oma "päälautani" ei ole vielä saapunut Suomeen (Phantom), joten se vie pahimpia haluja pois...

  Jos saamme puvut ennen Rhodoksen reissua, menemme varmaan vesille - riippuen tietty sääolosuhteista.

  Tuntuiko oudolta päästä vesille 8 kk paussin jälkeen - oliko haparointia vai alkoiko heti sujumaan?

  Jep - viikon kuluttua surffimessut ja kahden ja puolen viikon kuluttua Rhodokselle lähtö, jossa kaksi viikkoa kovaa treeniä (osais vaan päättää, mitä kaikkea ottaa mukaan...), kuukauden kuluttua Slalom Cup a la Hanko. Siitä se sitten lähtee uusi rumba liikkeelle. Aikamoinen kesä tulossa...missähän vaiheessa sitä kerkeää duunissa käydä ;-)! Tekisi melkein mieli ottaa kesiksi lomaa jatkossa (vuorottelu- tai virkavapaata).

  Kierrämme Slalom Cupit molemmat, kuten myös Formularankingit ja Raceboardrankingit (Daniel Technolla). Heinäkuun alussa on Raceboardin MM:t Saksassa, jonne menemme. Muut kansainväliset kisat ovat vielä auki...Englannissa on elokuussa Mastereiden MM:t (Raceboard) ja Technon kisat on ihan täysin päättämättä. Ranskan Gemini Worlds 2009 on jostain syystä vielä päättämättä järjestäjien puolesta - jotain keskustelua on vielä siitä - en tiedä mitä?!

  Ollaan yhteyksissä...

  Blini

  VastaaPoista
 3. Moi Blini

  Itse asiassa ei ollut haparointia vaikka oli 8 kuukautta väliä viime surffista, laitoin trimmit formulaan ja 12 m samaan kohtaan jossa ne oli viime vuonna ja toimi melko hyvin,kun olin Janilta saanut varmaan lähes optimi trimmit tuohon poin-7 purjeeseen :-) Talvi mennyt hyvin sekä itsellä,että perheellä kaikki oltu terveinä pois lukien 2 pientä flunssa aaltoa. Itse olen treenannut koko talven 3-5 kertaa viikossa , olen juossut aika paljon tänä vuonna jo varmaan 200km ja olen käynyt sählyssä ja uimassa ja punttisalilla, joten fyysinen kunto on varmaan parempi kuin 10 viime vuoden aikana, veikkaan että fyysisen kunnon parantuminen tulee näkymään jotenkin ensi kauden kisamenestyksessä, ainakin jaksaa vetää kisaviikonloput loppuunasti niin ettei kunto lopu kesken, joka on ollut viime vuosien ongelmani kisoissa. Tänä vuonna olisi myös tarkoitus kisata hieman enemmän kuin edellisinä kesinä.
  t: Marko Fin-84

  VastaaPoista