sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Sunnuntai 26.04.2009

Jos viime viikko oli kiireinen, niin sitä ei voisi verrata tähän kuluneeseen viikkoon!
Huhhuh!!! =0

Olin alkuviikon työmatkalla (ma-ke) ja loppuviikko on mennyt ihan Rhodoksen reissun välineiden varaamisessa ja pakkaamisessa. Kaikki piti tsekata, että jokaiseen rikiin ja lautaan tarvittavat välineet löytyvät. Uusien narujen laittamiset puomeihin, trimmisetit, puuttuvat tarrat (numerot ym.) purjeisiin, lautapakettien painojen mittaamiset...tulevien kansainvälisten kisojen ilmoittautumiset / maksut ja lauttamatkojen varaamiset.

Viikko sitten sunnuntaina olimme Lahden Suurhallissa Surf- ja Kitemessuilla Raution osastolla. Tämän lisäksi pidimme omaa myyntipistettä kamapörssissä. Vanhempia välineitä meni hyvin kaupaksi - ainoastaan yksi 3,8 m2 purje jäi myymättä ja surffipuvut.

Treenitkin on väkisin jäänyt vähemmälle. Tänään kävin Foreverklubilla Core-tunnilla, jossa vahvistettiin syviä keskivartalon lihaksia. Luulin, että minulla on hyvä kunto, mutta olin väärässä syvien vatsalihasten suhteen. Pinnalliset lihakset ovat kunnossa, mutta jouduin heittää pyyhkeen kehään monissa pitkissä liikkeissä. No-ei tämä kuitenkaan tarkoita sitä, ettenkö olisi hyvässä surffikunnossa, ei missään tapauksessa vaan ne syvälliset...suosittelen muillekin käydä kokeilemassa, jos vain mahdollisuus!

Kuva surffimessuilta


...lisäys pari päivää myöhemmin...

Illalla rankaisin itseäni vielä ohjatulla Pump-treenillä salilla.

Meillä olisi ollut jo mahdollisuus päästä vesille, mutta kaikki nämä kamojen varaamiset, narujen / tarrojen laittamiset, pakkaamiset ym. Rhodoksen reissuun liittyvät jutut ovat aiheuttaneet sen, ettei ole ollut ajallisesti mitään järkeä lähteä vesille. Dani on joutunut suorittamaan viimeiset kaksi viikkoa joka päivä koulussa kokeita tulevan matkan takia...joinain päivinä on ollut peräti kahdet kokeet. Hyvin on kuitenkin kaikki mennyt ja aika vähällä lukemisella (aloittanut iltaa aikaisemmin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti