perjantai 20. maaliskuuta 2009

Perjantai 20.03.2009

Eilen illalla päätin jatkaa hyvin alkanutta treeniviikkoa. Kävin tyttäreni kanssa vetämässä tunnin kestävän Flowride Cardion eli sisäpyöräilyä fillarilla, jossa tanko liikkuu sivuttaissuunnassa, jolla saadaan enemmän tehoja irti harjoituksesta kuin perinteisellä kuntofillarilla. Tunti oli määritelty keskiraskaaksi, jossa paljon mäkivaiheita ja liikkumista "puuskuttamis" -alueella. Tunnin keskisyke mukaanlukien alkulämmittelyt ja loppupalautukset oli 144. Suurimman osan ajasta syke oli mäkinousuvaiheissa yli 160 ja korkein, jonka pystyin kellostani näkemään oli 177, joka on minulla aivan maksimeja. Pidin huolta siitä, etten mennyt aivan siihen pisteeseen saakka, että korvat olisi mennyt lukkoon, koska se on ainakin minulla merkki siitä, että "raja" ylittyy...rasitus liian kova. Tasamaavaiheessa syke oli 150 ja vähän yli nousuissa yli 160 ja palautusvaiheessa 130 ja yli. Olin aivan litimärkä tunnin jälkeen, vaatteet piti rullata päältä pois. Hikinauha oli imenyt vettä kuin se olisi pudotettu vesiämpäriin...samoin rannehikinauhat.

Yöllä heräsin nälkään...pähkinöitä ja rusinoita meni pikku kulhollinen ja paljon sekamehua. Tänään perjantaina keuhkoputkissa on tuntunut eilinen puuskuttaminen. Ei yhtään fiiliksiä lähteä salille, joten kuuntelen kroppaani ja annan lepopäivän. Palkitsin iltapäivällä itseni 4:llä Lidlin bratwurstilla...alkuun tuli hyvä fiilis, mutta loppuun taas kroppa ilmoitti, että mitäs skeidaa sitä suuhun tulikaan työnnettyä. Huh!!!

Tänään tuli virallinen ilmoitus Tiimimanageriltamme:

Rautio Sports Slalom tiimi on saanut uuden jäsenen.

Tuuli Petäjä kilpailee tulevana kesänä Starboardin laudoilla ja Severnen
purjeilla Rautio Sports Slalom Cupissa. Tuuli osallistuu myös tiimiviikolle
Kalajoen Hiekkasärkillä kesäkuussa.

Best Regards

Jarno Rautio
Rautio Sports / Rautio ToolsHienoa! Tervetuloa Tuuli hyvään tiimiin!!!

Tuulin treenejä voit seurata Tuulin omassa blogissa:

http://fin109.wordpress.com/profile/

Kuva Tuuli Petäjän oma blogi.

6 kommenttia:

 1. Mikä vika lidlin bratwurstissa? Mahtavaa ruokaa, siihen vaan valkosipulimajoneesi kylkeen ja ranskalaiset!

  VastaaPoista
 2. ...hyvää mutta niin raskasta... :-0

  VastaaPoista
 3. monta leukaa menee? =)

  VastaaPoista
 4. En ole kokeillut, mutta tänään meinas mennä suksikelkkailussa yksi LEUKA, kun pellolla vedin katapultit trapetsissa leuka edellä lumen läpi multakokkareihin (=paskaan). Ei vaurioita onneksi! Huh! Pitäis olla sittenkin samanlainen kypärä kuin Janis Preissilla, jossa on leukasuoja myös; ei avokypärä.

  VastaaPoista
 5. onneksi kohta pääsee vesille sielläkin :)

  VastaaPoista
 6. Jep! Dani suunnitteli lähtevänsä viikon kuluttua vesille Lauttasaaresta Robert Haapasen kanssa.

  VastaaPoista