lauantai 7. maaliskuuta 2009

Lauantai 07.03.2009


Dani one hand jibe. Kuva Henrik Bryk


Beni 10v. Dani 14v. Kuva Henrik Bryk.

MELSTEN RULES!!!

Koko päivä jäällä - Aamulla klo 09.40 jäälle ja pois vasta 16.45. Ajoin koko päivän 7,5 m2:llä ja Dani vaihteli 3,7 m2 ja 5,6 m2 välillä ja meidän Beni opetteli Danin ja Ianin kelkoilla ja 3,7 m2:llä. Kelkkailijoita kävi varmaan 10 - 20 heittämässä omat setit. Monet lapset ja aikuiset kokeilivat ja opettelivat kelkkailua. Ianin ja Mariannen tytär Riina oppi ajamaan trapetsissa ja Beni sai tehtyä useita jiippejä. Paapuurin puoli oli helppo hänelle, mutta styyran puolella purje kaatui liiallisen tuulen voiman takia yhä uudestaan ja uudestaan.


Ben 10v. ensimmäistä kertaa kelkalla.


Kaiken kaikkiaan aivan älyttömän hyvä päivä. Emme ottaneet yhtään kisalähtöä vaan enemmänkin tutustuimme kelkkojemme käyttäytymisiin erilaisissa freestyletempuissa. Oli hienoa vetää 360 astetta täydessä vauhdissa terien pitokyvyn rajoilla.


Blini.Kuva Henrik Bryk.

Nyt on totaalinen väsymys, joten annan kuvien puhua puolestani...


Slalomia. Dan punaisella purjeella, Ian valkoisella ja Oskari oranssilla.
Blinin 720 jiippi.
Dan ja Terrieri 360.
Dan 540 one hand
Pekka 360 trapetsissa ilman käsiä!!!

2 kommenttia:

  1. Tuo on ollut ehkä yksi kolmesta parhaasta purjehduspäivistäni tänä talvena. Itsekin ihmettelin että kukaan ei edes viitsinyt laittaa kisalähtöjä pystyyn vaikka Suomen kunnianhimoisimmat olikin paikanpäällä. Oli muuten vaan niin mukavaa pyöriä siellä. Lasten opettaminen on mielestäni antoisinta puuhaa tässä lajissa. Ei sulle jäänyt näitä meidän "sarjatuli-360" videoita? Terrieri

    VastaaPoista
  2. Pitää tarkistaa..siellä oli muutama sellainen sarjatuli360pätkä, joka oli aika sekamelskaa...ei hyvä!

    VastaaPoista