sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Warkaus On Ice


Slalomin kolme parasta. Minä-Ian-Terrieri. Kuva H.Bryk

SM pronssia Slalomista. Tänään ei yhtään lähtöä. Juu-odoteltiin tuulta nousevaksi vähän yli puolille päivin ja nihkeää oli. Lumiaura oli käynyt aamulla ajamassa rataa paremmaksi. Yöllä oli tullut lunta.

Palkintojen jakoa. Kuva H.Bryk

Kun analysoin omaa ajamistani Hibernalla, olen tyytyväinen jiippeihin ja suoravauhtiin. En hävinnyt niissä mielestäni ollenkaan Terrierille enkä Ianille. Ainut juttu, jossa hävisin oli startit. Startissa juostiin muutamia askeleita ja sitten hypättiin kelkan päälle. T ja I juoksivat aina pidemmälle kuin minä saaden johdon alusta alkaen. Muutamissa lähdöissä ohitin jomman kumman joko jiipissä tai viimeisellä suoralla. Viimeiseksi päiväksi löysäsimme teriä niin, että ne pääsivät liikkumaan trukeissa aivan vapaasti. Eilen terät olivat tiukat ja muutamia kertoja tuntui siltä, että terät lähtivät ohjautumaan aivan täysin omille suunnille. Ne tapahtuivat radalla samoissa kohdissa aina...keskivaiheella, jossa oli enemmän lunta kasaantunut.

Startti. Kuva H.Bryk

Danin juniorikelkka menikin sitten Ianin ja Mariannen tytölle Riinalle kisan päätyttyä. Minulla on vielä oma kelkka myytävänä.

Huomenna saan kuvia Henkalta Varkaudesta, joita lisäilen tänne...

Tiukkaa jiippiä. Kuva H.Bryk

Henri Brykin kuvia lisää nähtävillä:

http://www.voimapurjehtija.fi/warkaussails2009.htm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti