lauantai 16. toukokuuta 2009

1. SLALOM CUP Hanko

Rautio Sports Slalom Cup 1.osakilpailu Hangossa starttasi tänään heikoissa tuulissa.

Odottelimme Tulliniemessä 25 kilpailijan voimin tuulen nousemista. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta tarvittavaa tuulta emme saaneet ensimmäisenä kilpailupäivänä. Kilpailuorganisaatio päätti ampua pelin poikki klo 16 jälkeen, koska Silversandin puolella odotti Mysticin Matin järjestämä ruoka kilpailijoita varten klo 17. Perinteisesti tuuli nousi heti, kun jengi alkoi purkamaan kamojaan. Jotkut lähtivätkin formuloilla vesille.

Maittavan ja riittoisan "illallisen" jälkeen istuimme SurfClubilla ja katselimme auringon laskua ja odottelimme saunavuoron alkua.
Saunan jälkeen menimme Tulliniemeen sukulaisten luokse yöksi. Yöt ovat vielä aika viileitä nukkua pakussa (viime yönä oli pakkasta).

Huomenna uusi päivä ja tuulen odotukset. Takalan Petri ei ennustanut kummoista keliä huomiseksi - max 4 m/s ja tuuliraja slalomissa on 5.7 m/s. Katellaan...
Kuvia lisäilen huomenna...

1 kommentti:

  1. Tuuli nousi, kun peli ammuttiin poikki, mutta ei olisi missään nimessä riittänyt slalom kisan ajamiseen. Formulalla pääsi reilun tunnin ajan.

    Mari

    VastaaPoista