tiistai 5. toukokuuta 2009

RHODOS 3.raportti

Dani ja Joni Formulatreenissä

Kuva Markus Huhtinen.

Tiistai puolipäivä ja vettä tulee taivaalta miltein kaatamalla. Tuulta on jotain 8-13 m/s ja ulkona isoa aaltoa. Ensimmäiset surffarit ovat käyneet kokeilemassa slalomvälineitä, mutta pääosin jengi odottaa sateen loppumista. Meidän hotellissa ei ole lämmitystä, joten eiliset märät vaatteet ovat edelleen märkänä...hrrr...!!!

Eilen oli hyvä päivä sateesta riippumatta. Tuuli vain koveni aamusta lähtien. Sain Phantomilla kaikki kohdilleen kovalle tuulelle. Kiristin alhaalta 2 cm ja hallittavuus pareni. Sain laudan menee nätisti kantillaan ja alaspäin vielä paremmin. Tuulta oli lopuksi 14-16 m/s, kun mitattiin rannalla. Viimeisen session aikana jouduin pelastushommiin, kun Markuksella oli masto mennyt topin läpi ulkona. Hinasin häntä ensin narun perässä siihen saakka kunnes naru meni poikki - lopuksi niin, että Markus oli vedessä pitäen kiinni lautani takalenkistä ja omasta laudastaan. Pitkästä ratalaudasta on muuten hyötyä pelastustehtävissä. Sillä saa paremmin hinattua kaverin rantaan kuin formulalla tai sitten slalomilla. Pajukin pääsi minun hinaukseen muutama päivä sitten...

Daniel veteli aamulla formulalla ja 8,5:llä, kunnes tuuli yltyi liian kovaksi sille. Hän vaihtoi Futura 93:een ja 4,6 CodeRediin, jolla ajeli parisen tuntia. Lopuksi keli kävi liian kovaksi ja aallot kasvoivat liian suureksi, että pelkokerroin ylittyi.

Nyt sade loppui ja kohta lähdetään vesille. Pari pikapaikkausta pitää tehdä vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti