torstai 4. helmikuuta 2010

Takas treenikuvioissa

Kävimme molemmat Foreverillä. Vaikkei kaikki limat ole irronneet nenäonkaloista, hengittäminen sujui ongelmitta. Alkuverryttelysoutukin meni aivan samoihin kuin aivan terveenä. Hyvä fiilis. Dani veti oman treeninsä, ei paljon tarvinnut opastaa. Ennen kuntosalitreeniä Dani hiihti koulussa kymmenisen kilometriä.

Eilinen Märskytutustuminen antoi TODELLA hyvän vaikutelman koulusta. Se on ehdottomasti Danin paikka ja tärkeä askel surffiuralla! Vararehtori, joka vastaa valmennuksen onnistumisesta, kertoi, että esimerkiksi purjehtijaryhmät opiskelevat sulanveden aikaan aamupäivät ja iltapäivät treenaavat vesillä. Talvisin opiskellaan sitten enemmän. Maaliskuussa hakuaika.

2 kommenttia:

  1. Miten purjelautailu, kuuluuko purjehdukseen vai muihin lajeihin??
    Märsky: "Koulun omat painopistelajit lukuvuonna 2009 - 2010 ovat jalkapallo, lentopallo, koripallo, käsipallo, jääkiekko, sulkapallo, tennis, pöytätennis, suunnistus, yleisurheilu, golf, taitoluistelu, muodostelmaluistelu, uinti, uimahypyt, purjehdus, paini, judo, karate, rytminen voimistelu, tanssiurheilu ja salibandy. "

    Hessu FIN-808

    VastaaPoista
  2. Kuuluu purjehdukseen, sanoi purjehtijaliiton valmentaja ja Märskyn purjehtijaryhmän valmentaja M.Hollo. Hän pisteyttää kaikki hakevat purjehtijat (max.6 pst). Hollon asennoituminen on tosi positiivinen surffaukseen poiketen muiden SPL:n tätien kannoista.

    VastaaPoista