lauantai 20. helmikuuta 2010

Hyytävä viikonloppu


Hangon hyytävät lämpötilatiedot.


Hangon myrskyisät tuulitiedot.

Lauantai iltapäivä - Suomessa - odotellaan tämän talven kovinta lumimyrskyä (?!), jonka pitäisi rantautua illalla kymmenen pintaan Hangon seutuville ja siitä koko Suomeen. Helsingissä pakkasta 18 - 23 astetta ja tuulta vähän yli 10 m/s. Hangossa -21 ja puuskat 23 m/s. Tänään sitten harjoittelukenttä Hangossa menee umpeen lumentulon myötä. Harmi!

Latvian kelkkakisat alkoivat tänään. Alustavan raportin mukaan tuuliolosuhteet ovat olleet hyvät 8 - 12 m/s ja Janis Preiss johtaa 9 ajetun slalomheatin jälkeen, joista voittanut 7, yhdessä lähdössä hän oli viimeinen ajettuaan lumihankeen ensimmäisessä kaarteessa. Hän käytti pääosin 5.8 m2 purjetta, mutta kokeili myös 6,7 m2:ää, mutta totesi 5.8:n nopeammaksi ja helpommaksi. Rata on ollut pitkulainen, joissa on tiukkoja jiippejä. Jarno Rautio sanoi slalomrataa erittäin taktiseksi. Rata-ajoa ei Latviassa ajettu ollenkaan. Lunta on jäällä 50 cm, jonka alla on 10 cm vetistä sohjoa.

Itse olen parantunut alkuviikon vatsataudista. Danielilla alkoi yrjötauti keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Hän lepäili to-pe ja pari päivää hänellä on ollut niskat aivan jumissa (yrjöämisestä ?!). Poika on kunnossa nyt...jos ei lasketa niskajäykkyyttä mukaan. Huomenna menemme salille yhdessä.

Kävin tänään Foreverillä kuntoilemassa. Alkuun 10 min soutu ja sen jälkeen ohjattu tunnin crossing. Peruskestävyysharjoitus, jossa kaikesta huolimatta hiki irtosi.

WinterWindSurfin sivustolle oli ilmestynyt Hangon kisasta YouTube video:

http://www.youtube.com/watch?v=jw2G8KXPUKk

Ajamme Danin kanssa toistemme purjenumeroilla - punaiset purjeet molemmilla. Kovatuulisimpia lähtöjä ei ole videolla.

Viime viikon sunnuntaina oli piikki mun kävijämäärissä blogissa - 189 kävijää päivän aikana - 338 ladattua sivua - 77 returning visitors


Iltapäivällä koko porukka keilaamassa tunnin verran. Iltapäivällä Dani otti 3,7 m2 rikin ja pyörillä olevan Scrub laudan ja meni Laren kanssa kylätielle kahdeksi tunniksi ajelemaan. Vulcanot meni kuuluma helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti