keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Elämä alkaa voittaa...

...vähitellen...

Flunssa alkaa väistymään - olen jättänyt tällä viikolla urheilut väliin. Dani on liikkunut minunkin puolestani. Tänään menemme tutustumaan Mäkelärinteen urheilulukioon pojan kanssa.

2 kommenttia:

 1. Välillä totaalitreenitaukokin tekee ihan hyvää, vaikkei tietty kipeänä ole koskaan mukavaa. Sittenku on esim tollanen viikon tauko, niin tuntuu treenaaminenkin taas mukavalle. Toivottavasti Dani pääsee urheilulukioon ja voi jatkaa surffitreenaamista opiskelun ohella. Olis varmaan Danin urankannalle hyvä vaihtoehto toi urheilulukio.
  Tsemiä Talven treeneihin teille molemmille. Itsellä olisi tarkoitus treenata helmikuu vielä aika kovaa ja maaliskuussa keskittyä enempi sitten noiden vaippojen vaihtoon, ku on kolmas surffijuniori tulossa silloin perheeseen.

  VastaaPoista
 2. Äijä on sit käynyt pumppaamassa muutakin kuin purjetta... ;-) Onnea vaan suurperheelle! Kolmas menee helposti...kaikki turhat hötkyilyt on jäänyt kahden ensimmäisen jälkeen.

  Tää mun treenitalvi on ollut kyllä niin katkonainen, ettei ole tosikaan. Toivotaan, että se lähtee kunnolla liikkeelle tämän viikon jälkeen. Eipä oikein kunnolla edes pääse kelkkailemaankaan...liikaa lunta! -hö-

  Kyllä ko.urheilulukio olisi Danille paras mahdollinen vaihtoehto, hyvältä vaikuttaa!

  Tsemppiä itsellesi myös treeneihin ja vaipan vaihtoihin!

  Juha

  VastaaPoista