keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Vantaan Sanomien juttu MM-kilpailuistaTämän päivän Vantaan Sanomat kirjoittivat hyvän jutun Saksan Raceboardin MM-kilpailuista. Ei ollut ainakaan vielä ilmestynyt nettilehteen - seurataan tilannetta. Suuret kiitokset Vantaan Sanomien urheilutoimittajalle Aki Saraselle.

Lehdessä oli hyvä värikuva kisoista, joka on tämän tekstin yläpuolella.

Uusimmassa Vene-lehdessä 07/2009 oli myös juttu Raceboardin EM-kilpailuista http://www.venelehti.fi/uusin-numero2/default.aspx . Kiitokset jutusta Jussi Pikkaraiselle.

Viikonloppuna lauantaina on Raceboardin rankingkilpailut Hiidenvedellä Nummelassa. Surffauksellisesti paikka ei ole mikään kummoinen, mutta rantafaciliteetit kilpailijoille ovat hyvät. Minä pääsen uudella Phantomilla kisaamaan muita vastaan. Odotan innolla päästä vertaamaan vauhtiani uudella laudalla. Maanantain treenien / testin jälkeen en voi muuta sanoa kuin, että Saksan MM-kisoissa annoin ainakin kevyellä tuulella kanssakilpailijoille hyvitystä ajaessani vanhalla Phantomilla. On niissä vaan niin paljon eroa!!!

Elokuun lopulla olisi Englannin Weymouthissa Raceboard luokan mastersien (yli 35-v.) MM-kilpailut. Samalla olisi Danin Techno 293 nuorten purjelautaluokan MM-kilpailut. Dani kuuluu Suomen Purjehtijaliiton Volvo Youth Teamiin, mutta ei saa minkäänlaista avustusta kisoihin. Hän on saanut pelkästään Volvo-pipon, -lycran ja -housut ja kaksi Volvo-tarraa...joten näillä mennään...!!! Kevään ja kesän treeni-ja kisamatkat ovat kuluttaneet pelinappulat miinuksen puolelle, joten kisat jäävät meiltä ellei mistään löydy rahallista / matkalippu -tukea matkaa varten. Ensi vuonna on nuorten ensimmäiset olympialaiset Singaporessa Techno 293 luokassa (alle 17-vuotiaat) ja Dani tähtää sinne. Harmi juttu, ettei uuden luokan käynnistyminen ole oikein sujunut Suomessa purjehtijaliiton suurista hehkuttamisista huolimatta. En tiedä, mitä LaNu (Lasten ja nuorten toimikunta (tms.)) on saanut asiassa aikaiseksi. Tosiasia on vaan se, että Dani on varmaankin ainut junnu joka kilpailee oman pääluokkansa Formulan ohella myös T 293:ssa. Jos nyt viikonloppuna Hiipun kisoihin ei ilmesty yhtään muuta Technoa, en laita Dania ajamaan yksin tällä laudalla. Hän saa ottaa täysverisen Raceboard kisalaudan alleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti