torstai 23. heinäkuuta 2009

Surffiviikko - Day nro 3-4

Kevyttä tuulta ja aurinkoa.

Kaksi hienoa päivää aloittelijoille. Molempina päivinä opetin vaimoani tandemilla surffamaan. Kyllä Starboardin Gemini on hyvä opetuslauta. Itse voit opettaa miltein kädestä pitäen opetettavaa. Korjata samantien virheet. Ja näyttää kuinka oikealla tavalla hommat pitää hoitaa ja jos ei meinaa onnistua niin voit itse korjata.

Daniel ajoi molempina päivinä 11 m2 Severnen Overdrivellä. Hän plaanasi paljon aikaisemmin kuin kukaan muu. Tietty rajat ko.purjeella tulee vastaan nopeasti ja varmaankin purjeen nostaminen tuulen noustua voi olla todella hankalaa. Alkukaudesta Dani pääsi ajamaan ensimmäistä kertaa 9,5 m2:llä Rhodoksella ja nyt puoltoista neliötä suuremmalla purjeella. Taidot kehittyvät =).

Benjamin surffasi molempina päivinä Technolla ja omalla 3,5 m2 Tushinghamin Dino purjeella. Erityisesti torstaina tuli pojalle suuria onnistumisia.

Torstaina oli perinteinen surffiviikon Outoorin saareen surffaus. Tällä kertaa saaresta ei tarvinnut hakea mitään kasveja ja surffata takaisin vaan nyt oli rannassa odottamassa mansikkakermakakkutarjoilu. Mikä oli hienointa: Surffasin vaimoni kanssa tandemilla saareen. Pike oli eilen ensimmäistä kertaa laudalla pitkästä aikaa ja nyt surffattiin ensin saareen tunti 20 minuuttia kryssiä. Kymmenen minuutin kakkupaussi ja sitten lenssiä surffikeskuksen rantaan 40 minuuttia. Hyvin sujui. Onneksi Pikellä oli kuntoa, jotta hän jaksoi ilman trapetsia ison urakan.

Nyt illalla on pienet surffipippalot menossa keskuksella. Huomenna alkaa Baltic Cup.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti