lauantai 25. heinäkuuta 2009

BALTIC CUP - YYTERI

40 Formulaa ja 5 Raceboardia!!!

Enemmänkin olisi saatu porukkaa kasaan, mutta kilpailukalenterissa luki, että kisassa on vain Formula luokka...luettuani NOR(=englanninkielisen kilpailukutsun/ohjeet) huomasin, että kaikki luokat ovat mukana kisoissa. Kirjoitin viikkoa ennen kisoja SPLL chattiin ja HySurfin sivuille tiedoituksen, että kisoissa ajetaan myös Reiskaa. Ikävä kyllä Reiskamiehet olivat varanneet "vapaaksi jääneen viikonlopun" muihin juttuihin. Kävin puhelimitse läpi monet tutut ja saimme loppujen lopuksi vaadittavat 5 henkeä kasaan.

Kahden päivän jälkeen olemme ajaneet 9 lähtöä, joista olen voittanut 7 ja kahdessa ollut toinen. Seppo rankaisi minua kahdessa lähdössä... Huomasin eilen laudan pohjassa kölilaatikon vieressä pitkittäissuuntaisen 30 cm halkeaman. Nopeasti pikapaikkaukset pohjaan ja vesille. Tuuli on vaihdellut perjantaipäivän 1-7 m/s tuulesta lauantain 6-12 m/s tuuleen. Lauantaina huomasin yllättäen kryssillä nousukulmani heikentyneen. Arvasin sen johtuvan halkemasta. Rannalla kokeilin kölin sivuttaisliikettä, joka oli kymmenen senttiä!!! Se aiheutti ajossa aivan helvetinmoista epävakaisuutta. Lauta "niiasi" yhä uudestaan ja uudestaan kantilta alas ja alas tuulesta pois aiheuttaen vauhdin heikkenemisen ja kurssin laskemisen. Jouduin opettelemaan aivan uuden ajotyylin...joka oli kaukana minun omasta tasostani tällä hetkellä.

En ole saanut vielä toimivaa uutta lautaa. Minulla on lauta, jossa ei ole sopivaa kölilaatikkoa eikä oikeanmittaisia kryssilenkkejä. Uudet on tulossa tehtaalta Thaimaasta...kai...???!!!

Daniel ajoi täydet kaksi kierrosta aikuisten mukana ja kerkesi maaliin voittajasta 15 minuutin sisällä! Kehitystä!!! Sijoitukset olivat 30 - 40 välillä.

Nyt purkamaan kamoja, sillä huomenna on paljon töitä tehtävänä kisojen ohella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti