keskiviikko 8. heinäkuuta 2009

RACEBOARD WORLDS - SAKSA - 7. RAPORTTI


Hankalat olosuhteet jatkuvat...

Tänään kaksi lähtöä tosi sekavissa tuulissa. 0-5 m/s. Jossain vaiheessa satoi kaatamalla ja ennen sadetta tuli parhaimmat tuulet, mutta kuitenkin suunnaltaan vaihtelevat. Hetkittäin oli taas nollan pintaan tuulet.

Nyt lähtölinja olikin styyrpuuri voittoinen, joka aiheutti enemmänkin veneen päähän tungosta. Sain molemmissa lähdöissä surkeat startit =(, vaikka mielestäni varastin reilustikin...ei kylläkään tullut varaslähtöilmoituksia ollenkaan...ei yksittäisiä eikä yleisiä.

Minun sijoitukset olivat 12. ja 20. ja toisen päivän jälkeen 20. sijalla juuri ennen Tomas Sundellia. Huonointa lähtöä ei ole vielä poisotettu. Seppo vetikin päivän parhaimman startin suomalaisista ollen toisessa heatissä 5. viimeisessä lähdössä.

Daniel paransi ajamistaan reilusti ja hänen sijoituksensa olivat 30. ja 38., joka nostatti hiukan hänen sijoitustaan sijalle 81.. Daniel johti toisessa lähdössä minua vielä ekalla slöörillä... Alaspäin ajettaessa lauta kulkee mulla hyvin - ohitan aina jengiä paljon, mutta kryssillä sitten onkin tiukempaa. Jouni Finer on tämän päivän jälkeen 26., Seppo Lehti 30., Tero Toivonen 49. ja Olof Sundell 56..

Vain kaksi lähtöä ajettiin tänään, koska molemmat olivat pääosin ei-plaanattavissa olosuhteissa-->enempää ei voi ajaa kilpailusääntöjen mukaan. Hyvä vaan.

Huomiseksi odotettavissa 7-8 m/s. Katsotaan kuinka käy...

Iltarapsu:

Kävimme satamalaiva-ajelulla - kesti toista tuntia. Ihan jees. Tarjoilu ei vaan ollut yhtä hyvää kuin eilen. Tarjolla oli kalasämpylöitä ja saksalaisselostus Warnemünden ja Rostockin alueen historiasta.

Tuloksiin oli tullut illan aikana muutoksia, kun huonoin lähtö oli tiputettu pois 4stä lähdöstä. Olin 19. ja Thomas 23. (muistaakseni - 3 pistettä vain eroa). Muidenkin sijat muuttuivat enemmänkin parempaan päin. 4 suomalaista 19-29 välillä. Tulis vaan ne plaanikelit...-kele-

Nyt nukkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti