torstai 30. heinäkuuta 2009

Uuden Phantomin trimmauksia

Eilen illalla kalustohuoltoa ja Danille Ikeasta uusi hieno palkintokaappi. Sain omaan uuteen käyttämättömään kisalautaani siihen sopivan kölilaatikon jonka ruuvasin kiinni. Kölissä on kaksi reikää jolla pystyy säätämään kuinka paljon se tulee ulos ja mihin kulmaan. Toisella saa kölin yli 90 asteen kulmaan laudan pohjaan nähden ja ulostulopituutta on 76cm. Toisella kulma jää alle 90 astetta mutta köli tulee 78cm ulos. Loppujen lopuksi päädyin ensimmäiseen vaihtoehtoon koska mielestäni nousukulmaan kryssillä vaikuttaa enemmänkin kölin asento. Pakko päästä vertailemaan ajoa kavereiden kanssa.

2 kommenttia:

 1. Moi Blini ja Dani

  Kait ostitte tarpeeksi ison kaapin Ikeasta, ettei tule heti täyteen :-)
  Jos Danin into ja kehitys jatkuu yhtä nopeana kuin parin viime vuoden aikana myös jatkossa, niin kun Dani saa hieman pituutta/painoa/voimaa lisää, niin hän alkaa jo haastaa Formulassakin suomikuskeja kisoissa, veikkaan kun Dani saa pysymään 11m purjeen hallinnassa siinä kelissä kun 100kg ajaa 12 niin Dani alkaa jo hätyyttelemään kärkeä.
  tsemiä treeneihin ja nähdään Hangon SM kisoissa
  t: Marko Fin-84

  VastaaPoista
 2. Hei Marko!

  Tämä vuosi menee tällä kaapilla. Ensi vuonna varmaan ostetaan lisäosa. Pitääkin ottaa kuvia meidän palkintokaapeista ja liittää tänne joku päivä.

  Jep! Sitä samaa sinne Turkkuseen. Viikon kuluttua nähdään Formula SM:ssä Hankkosessa.

  VastaaPoista