lauantai 6. lokakuuta 2012

PWA SYLT 2012 - PERJANTAI

Rankka päivä. Kevyttä tuulta aamulla - vihdoin päästiin ajamaan uusi eliminaattori.

Daniel ja Joel ottivat isoimmat välineet, mitä heillä oli mukana. Poikien heatit olivat 3./Joel ja 6./Dani.

Tuuli heikkeni ja tuulen suunta muuttui lähtöjen aikana. Monet lähdöt jouduttiin keskeyttämään, jotkut peräti niinkin, että pari ensimmäistä pääsi maaliin ihan plaanissa, mutta osa ei ylettynyt maalilinjalle, joten N-lippu ylös ja lähdön uusinta edessä. Näitä uusimisia tuli monta. Joel taisteli tiukasti jatkopaikasta, mutta jäi harmittavasti 5.:llä sijalla ulos jatkosta. Viimeisellä jiippipoijulla Joel oli vielä 4., mutta jätti pienen raon poijun väliin, josta kaveri kiilasi ohi ja samalla viimeiselle jatkopaikalle.

Daniel starttasi väärässä lähdössä, oli laskenut pelkästään lähetettyjen lähtöjen määrän ja oli startannut sen mukaan kuudennessa heatissä, joka todellisuudessa taisi olla 2. tai 3. heatin uusintastartti. Lähtö otettiin varaslähdön (?!) takia uudestaan ja Danille ilmoitettiin veneestä, että voit lähteä rantaan...--->DSQ! Daniel ei ollut huomannut katsoa veneessä olevaa lähdön numerolappua! No...uskonpa, että tätä vahinkoa ei pääse enää tapahtumaan! Välillä tuntuu siltä, että kaikki asiat pitää mennä yrityksen ja erehdyksen kautta...tietty silläkin tavalla oppii, mutta aika karvaasti! =(

Naalin kisat on jo kisattu wavessa. Hän saavutti tähän asti parhaimman PWA-sijoituksen: 17.! Hienoa!!!

Illaksi ja yöksi luvattiin kovaa myrskyä ja mahdollisesti aaltojen nousua rikaus-ja välineiden säilytysalueelle. Päätin, että välineet puretaan, laudat siirretään autoon ja purjeet ylemmälle tasolle turvaan rikausalueen ulkopuolelle. Just in Case!

Illalla oli sirkushuvia yleisölle. Pimeässä ajettiin valonheittimien loisteessa wavesessio ihan rannassa. Kaikista parhaimmat weivaajat tekivät työtään ja antoivat nautittavaa katsottavaa tekemällä hienoja temppuja. Ihmisiä oli todella paljon katsomassa!

Me lähdimme mökille kuivattelemaan vaatteita...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti