torstai 4. lokakuuta 2012

PWA SYLT 2012 - TORSTAI

Torstai aamu:

Pläkää, vesi- ja raekuuroja. Slalomilla aloitetaan, jos tuuli nousee tarpeeksi! Katsellaan...

Klo 11 edelleen sataa. Tiedonanto klo 12. Heikkoa maatuulta. Porukka on kilpailijoille tarkoitetussa teltassa, jossa on pientä syömistä ja juomista. Ruokatarjoilu on toiminut aika hyvin täällä! Kilpailijat ja näiden maksetut caddyt saavat joka päivä kaksi ateriaa, jotka ovat todella riittoisia. Aamupalaa on myös saatavilla. Joka päivä alkaa klo 18 disco teltan yleisessä tilassa, johon pääsee kuka tahansa ja se kestää klo 22 asti! Pojilla ei ole ollut (onneksi) kiinnostusta discoilemaan vaan olemme poistuneet kämpille jo 18-20 välillä. Ilta on mennyt kalustohuollossa, surffipukujen pesussa ja kuivamaan laittamisessa, iltapalan teossa, ja jokailta olemme katsoneet jonkun leffan! Eilen meitä nauratti elokuva Bruno! =)

Yksi asia täällä on "unohdettu" kokonaan...täällä on vain yksi pieni vessa yhden ravintolan päässä! Ei yhtään BajaMajaa ja ajatelkaa, kun viikonloppuisin täällä on tuhansia ja taas tuhansia ihmisiä katsomassa.

Kahden ajetun eliminaattorin jälkeen Dani on 38. ja Joel 34. . Pojilla on 10 pistettä eroa. Kilpailijoita slalomissa on 54. Poikien debyytti!!!

Jos mietitään Danin tähän kilpailuun lähtemistä...kaksi viikkoa oli aikaa kerätä välineitä kasaan. Saimme lainaan välineitä Rautiolta, Jonilta ja Naalilta. Suuret kiitokset heille! Ilman heidän apua olisimme voineet unohtaa tämän matkan! Tähän asti Danin pääluokka on ollut Raceboard...mikä se tulee olemaan ensi vuonna?! Täällä Dan on totutellut uusiin lautoihin ja purjeisiin...miten asiat olisivat, jos kaikki välineet olisivat tuttuja!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti