tiistai 23. lokakuuta 2012

Raceboard Europeans 2012 Espanja - Sunnuntai


Raceboard Europeans 2012 Espanja - Sunnuntai
Saavuimme eilen lauantai iltana Madridiin lentokoneella. Portugalilainen kilpakumppanimme Pedro Moura nouti meidät lentokentältä kyytiinsä.
Totesimme yhdessä, että Madridin lentokenttä on ihan hanurista. Lentokentän sisällä kaikki toimi hyvin, mutta ulkopuolella Ei! Ylimpään kerrokseen pääsi vain normiautoilijat hakemaan "lähtevien" puolelta saapuvat matkustajat. Saapuvien puolelle, joka oli kaksi kerrosta alempana, pääsivät vain bussit ja taksit. Siis, jos halusit tulla noutamaan saapuvia matkustajia, sinun piti tietää, että sinun pitää mennä lähtevien puolelle...loogista eikö totta!? Jos nyt kuitenkin missasit oikean kerroksen, sinun olisi pitänyt palata kauas Madridin keskustaan ja lähteä uudestaan etsimään oikeaa kerrosta. Pedro kyseli lentohenkilökunnalta, mitä hänen pitäisi tehdä, kun hänen autonsa on parkkitalon toisella puolella ja kaverien surffikamat on toisella puolella 4 kerrosta ylempänä...vastaus oli "Älä tee mitään...en suosittele uuden kierroksen ottamista, joka vielä maksaisi, kun ajat ulos alueelta, emmekä osaa neuvoa kuinka löydät oikeaan kerrokseen. " Joten...kannoimme 2 reiskalautaa, rikipussin, 2 matkalaukkua ja 2 reppua läpi lentokentän parkkitalolle, ahtaita kierreportaita laudat päämme päällä 4 kerrosta alemmalle tasolle, parkkitalon läpi alueen ulkopuolelle, jossa auto odotti.
Madridista matkamme jatkui Pedron pursiseuran isolla Ford Transit pikkubussilla. Mukana oli kaksi portugalilaista Tecno junnua + valmentaja. Heillä oli jo takana 700 km Lissabonista Madridiin, joten vireystasomme ei ollut parhaimmillaan. Kuskimme olivat äärimmäisen väsyneitä ja yritimme löytää huoltoasemia tai kahviloita, joihin olisimme päässeet nauttimaan kupillisen virkistävää teetä tai kahvia, mutta tälläisiä ei löytynyt mistään; ainoastaan huoltoasemia, joissa oli myyjä sisällä kalterien takana ja joka ei myynyt muuta kuin polttoainetta etukäteen maksettuna. Loppumatkasta satoi kaatamalla ja tuuli niin paljon, että hyvä ettei automme kaatunut puuskan sattuessa. Saavuimme Murciaan tai paremmin sanottuna Los Alcazaresiin puoli7aamulla.
Iltapäivällä oli ilmoittautumiset, rekisteröinnit ja välinetarkistukset, jotka sujuivat mutkattomasti...liiankin hyvin! Tapasimme vanhoja kilpakumppaneitamme, sellaisia, jotka kiertävät kaikki kansainväliset Reiskakilpailut ja sellaisia, jotka eivät tänä vuonna ole osallistunut yhteenkään samaan kisaan kanssamme..espanjalaisia erityisesti. Sitten taas kilpailuun osallistuu moninkertaisia olympiaedustajia, jotka ovat siirtyneet RSX:stä Raceboardiin.
Tulossa on kilpailut, joissa mitaleille pääsy on kovan työn takana. Kevyttä tuulta on ennustettu, joten kevyet kaverit on vaikeasti voitettavissa. Onnea ja röyhkeyttä tarvitaan.
Minä kilpailen yleisessä sarjassa, masters- ja grandmasters sarjassa. Daniel kilpailee hybridivälineillä Raceboard nuorten alle 20-vuotiaiden sarjassa. Eli täällä jaetaan viralliset tittelit yleisen luokan, masters sarjan, naisten luokan ja nuorten parhaille. Muilla on palkintoluokkia. Alunperin nämä kilpailut piti olla ainoastaan mastersien ja nuorten EM:t. Näiden lisäksi paikallla on parisataa Techno laudoilla kilpailevaa alle 15- ja alle 17-vuotiasta nuorta.
Maanantaina luvassa rikaukset, treenit, avajaisseremoniat ja latautuminen tiistain kilpailuihin. Ihan hyvä fiilis. Väsymyksen takia ei ole räjähtävää aggressiivista latausta tiedossa. Kausi on ollut pitkä ja vähitellen aika puuduttava.
Madridin kentälllä ihmettelyä...


- Posted using BlogPress from my iPad

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti