sunnuntai 7. lokakuuta 2012

PWA SYLT 2012 - LAUANTAI ja SUNNUNTAI
Lauantaina ei ajettu mitään ja sunnuntaina slalom ammuttiin poikki kokonaan heti aamusta! Keskenjäänyttä slalom eliminaattoria ei lasketa siis mukaan lopputuloksiin.

Danin lopullinen sijoitus (=kaksi ajettua lähtöä) 38. ja Joel 34. (=kolme ajettua lähtöä).

Koko viikon tuuli hyvin, joten ei voi muuta kuin ihmetellä järjestäjien päätöksentekoja. Aika kallis reissu pojille parin ajetun lähdön takia. Ovat kuitenkin monta kokemusta rikkaampana ja tietävät, että heillä on mahdollisuuksia tulevaisuudessa parempaankin, kun saavat enemmän treeniä ja kilpailuja alle!

Tänään sunnuntaina palkintojenjako on klo 15 pintaan. Sieltä ei saa olla poissa (sakonuhka). Sitten laivalla Tanskan puolelle ja 1000 km Tukholmaan pakulla. Maanantai iltapäivällä Silja Linellä Suomeen ja tiistaina töihin ja kouluun.

Oli aika rankka reissu! Paljon odotusta kymmenen päivän aikana. Koko ajan lähtövalmiina vesille (siihen saakka kunnes ammuttiin poikki). Positiivisia asioita löytyy kuitenkin...Dani pääsi ajamaan wavea useana päivänä ja luomaan uusia ystävyyssuhteita PWA huippukuskeihin...ja kynnys ensi vuoden kisoihin on matalampi!

Kirjoittelen caddynä ja daddynä lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti