maanantai 1. lokakuuta 2012

PWA SYLT 2012 - MAANANTAI

Eilen ajettiin Wavea koko päivä. Daniel ja Joel siirtyivät irroittelemaan wave laudoilla just for fun, kun tieto slalomin peruuntumisesta tuli. Ajoivat varmaan 3-4 tuntia 4,2 - 4,8 purjeilla. Ihan hyvää treeniä pojille. Ainoastaan yksi henkilö nähtiin ajamassa koko päivän aikana slalomia.

Naali oli päässyt ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon wavessa, mutta toisella kierroksella tuli liian kova vastustaja, joten matka päättyi siihen kisassa.

Wavessa nähtiin upeita veivauksia ja hyppyjä. Philip Köster voitti kisan.

Tänään tiistaina aloitettiin heti aamusta uudella Freestyle kierroksella. Slalom siirretty taas eteenpäin. Tällä kertaa pojat lähtevät slalom välineillä ulos. On laskuveden aika ja aallot pienempiä kuin aikaisempina päivinä. Tuulta kuitenkin kympin pintaan.

Heh...on muuten samat vaatteet päällä kuin talvella purjekelkkailussa eli toppatakit, -housut ja pitkät kalsarit. Pakko olla!!!

Päivää jatkettiin Wavella, joka keskeytettiin kesken Naalin heatin! Tänään sain hyviä kuvia Danista ja Joelista, kun treenasivat slalomia!

Huomenna tiistaina kaikki luokat ovat valmiita kisaan! Aamuksi on ennustettu hiukan kevyempää keliä, joten uskoisin, että slalom aloittaa. Keskiviikoksi on luvattu 15 m/s, joten se on sitten wavee ja freestylee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti