sunnuntai 30. syyskuuta 2012

PWA SYLT 2012

Olemme olleet pari päivää Syltissä. Ensimmäisenä päivänä oli ilmoittautumiset, rekisteröinnit, kamojen purku, majoittuminen ja paikkaan tutustuminen. Asumme Tuomo Naalisvaaran ja Hellmanin Timin kanssa samassa kämpässä puolentoista kilometrin päässä kisapaikasta.

Ensimmäisen päivän illalla kundit kävivät ajamassa tunnin verran slalomia. Hankalat olosuhteet, isoa aaltoa joiden välissä kauheaa pöpelikköä.

Eilen kisajärjestäjät ajattivat Freestyleä yhden kierroksen ja Wavea muutaman heatin. Slalomia odotettiin klo 15.30 asti alkavaksi, mutta tällöin päätettiin siirtää slalom kokonaan seuraavaksi päiväksi. Joel ja Dan rikasivat 4,7 ja 4,8 ja ottivat wavelaudat alle ja lähtivät irroittelemaan vesille. Hyvä päätös! Ajoivat pari tuntia ja olivat tyytyväisiä. Ehkä samalla lähti myös pieni pelko paikan olosuhteista pois!

Olosuhteet muuttuvat hetkessä täällä. Aurinko paistaa ja hetkessä tuulee niin perkeleesti ja sataa vettä vaakatasossa. Nyt sunnuntaina odotellaan kisojen alkavaksi...wavea ensin. Naali pääsi eilen jatkoon klo 18.30 jälkeen ajetussa alkuheatissä. Slalomin tiedonanto on siirretty klo 13 asti. Pojat odottelevat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti