sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Formula treeniä

Tulipahan ensimmäisen kerran tänä vuonna oltua Formulan päällä. Tulevan viikon to-su on Formula ja Slalom luokan Suomenmestaruuskilpailut Kalajoella. Lähdemme kisoihin mukaan Danin kanssa ilman mitään paineita, sillä meillä ei ole mitään hävittävää, ainoastaan voitettavaa! Dani taisi Rhodoksen reissulla käydä parina päivänä Formuloimassa,.

Melstenissä oli sunnuntaina tuulta 3-11 m/s eli todella puuskaista oikealta kädeltä saarten takaa. Lähdin liikkeelle 11 m2 Severnen Reflexillä, joka osoittautui heti ensimmäisissä puuskissa aika isoksi. Tunnin verran vetelin ja kaipasin Raceboard lautaani...

Beni ajeli Catillä ja 5,7:llä. Upeasti poika ajaa! Kiva katsella. Vaikka kovaa puuskaa tuli, ei joutunut löysäämään yhtään...niinkuin minä jouduin tekemään.

Maanantaina Dani oli ottamassa löysät pois Formulalla ja 11 m2 Reflexillä. Tuuli oli 1-15 m/s välillä ja sattuipa ukkosmyrskykin paikalle. Salama iski läheiseen saareen pystysuorasti...juuri Laren taakse. Lare laski kiltisti purjeen alas ja ui rantaan kamojen kaa.. En ollut vesillä poikien kaa enkä edes rannalla..kertoivat vaan hiukan kauhuissaan jälkikäteen tapahtumia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti