keskiviikko 3. lokakuuta 2012

PWA SYLT 2012 - TIISTAI

KIRJOITIN TÄMÄN EILEN ILLALLA KÄMPILLÄ (jossa ei wifiä):

PWA SYLT 2012 - TIISTAI

Tänään vihdoin ja viimein myös slalom miehet pääsivät radalle. Tuuli oli 3-8 m/s.

Joel oli eliminaattorin 6.:ssa heatissä ja Dani 8.:ssä, samassa kuin Björn Dunkerbeck. Jokaisessa alkuerässä oli 7 kilpailijaa, joista 4 pääsi jatkoon seuraavaan 8 hengen heatiin. Tätä jatkettiin niin pitkään, että 56 kilpailijasta oli enää jäljellä 8 loosers finaalissa ja 8 winners finaalissa.

Joel yllätti omassa heatissään tulemalla toiseksi ja jättämällä kovia nimiä taakse! Heti maaliintulon jälkeen masto katkesi puomin yläpuolelta Joelilta. Onneksi vasta lähdön jälkeen eikä lähdön aikana - Bad luck - Good luck! Daniel oli oman lähtönsä 5. ja ei jatkoon.

Joel joutui ottamaan pikaisesti seuraavaksi isoimman purjeen rikkoutuneen 8,6n tilalle, joka oli 7,9. Lauta pysyi samana eli 117 litraisena iSonicina. Seuraavassa lähdössä pienempi purje ei enää riittänyt täyteen speediin vaan Joel jäi lähtönsä seitsemänneksi.

Toiseen eliminaattoriin Joel sai Danin vara490maston, joten hän pääsi taas 8,6:lla jatkaamaan Lähtö ei mennytkään niin hyvin kuin ensimmäinen vaan hän oli lähtönsä 7. ja ei jatkoon. Dani taas oli oman lähtönsä 6. ja myös hänen tiensä päättyi alkueriin. Viimeinen eliminaattori aiheutti jo kundeille ketutusta, joka on todella terve piirre, sillä tällöin tiedostetaan omat mahdollisuutensa kilpailussa!!!

Molemmat eliminaattorit voitti Antoine Albeau vaikkakin ensimmäisen aika onnekkaasti!!! Alkuerässään hän tuli maaliin viidentenä ja olisi kuulunut ulos jatkosta, mutta neljäntenä maaliin tullut itävaltalainen ajoi maalipoijun väärältä puolen ja näin Antoine pääsi jatkoon!!! Dunkerbeck taas tippui ensimmäisessä eliminaattorissa aikaisessa vaiheessa ja toisessa hän pääsi winners finaaliin asti, mutta masto katkesi kesken kisan.

Keskiviikkona päivä alkaa puoli8lta Wave ja Freestyle kipparilla, koska on ennustettu 15 m/s tuulta ja kolmimetrisiä aaltoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti