torstai 25. lokakuuta 2012

Raceboard Europeans 2012 Espanja - keskiviikko
Lyhyt raportti:
Eilen keskiviikkona odotimme tuulta klo 16 asti. Ajoimme yhden lähdön erittäin heikossa tuulessa. Pumppaamalla mentiin eteenpäin. Kevyet kaverit jyräsivät yleisessä sarjassa. Olin koko porukan 12. Daniel oli nuorten porukan 3...ranskis 1. ja venäläinen 2. . Venäläisen ja Danielin väliin mahtui yksi espanjalainen yleisen sarjan kilpailija, josta ainakin tulosluetteloon nyt tuli nuorten luokkaan yksi piste lisää Danille. Eli hänen pitäisi johtaa nuorten luokkaa, mutta hän on nyt kolmantena ranskalaisen johtaessa 76 pisteellä ja venäläisellä on 77 pistettä niinkuin myös Danilla.
Kävin juttelemassa eilen (taas!!!) Cerille, joka sanoi, että he ehkä tekevät jälkikäteen nuorten luokan oman rankingin, jossa pisteet tulevat nuorten maaliintulojärjestyksessä eikä niin, että pisteitä tulee myös yleisestä luokasta. Yleisessä luokassahan ajetaan pitkillä ja nopeammilla Raceboard laudoilla ja neliön isommilla purjeilla...
Sain muuten eilen ensimmäistä kertaa elämässäni rakkoja käsiin surffauksesta...tai ei ne rakkoja ollut vaan nahka lähti vasemmasta kämmenestä ja oikean käden kahdesta sormesta. Kroppa on muuten ihan kunnossa. Ehkä muutaman viikon pakollinen paussi on pehmentänyt kämmenet...Dani on taas täydessä kunnossa. Pohkeita vähän valitteli...ja suurta ketutusta pistelaskujärjestelmää ja espanjalaisten päätöstä ajattaa alle sallitun 5 knotsin rajan...Espanjassa kaikki on mahdollista...KAIKKI!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti