maanantai 30. toukokuuta 2016

Raceboard Masters MM - Riika


Tiistaina alkaa Raceboard luokan mastersien eli yli 35-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut Latvian Riiassa. Paikkana on Kizezers järvi. Ennakkoilmoittautuneita on 60. Jälki-ilmoittautuneiden määrää ei vielä tiedetä, sillä ilmoittautumisaika jatkuu tiistaina klo 12 asti. Itse kilpailut alkavat klo 13 ensimmäisellä lähdössä. 

Suomesta on ihan hyvän kokoinen porukka osallistumassa kilpailuihin. Nopeasti laskettuna ainakin 9 suomalaista ottaa osaa kisoihin. RB Masters MM yhteydessä ajetaan myös Riga Cup Bic Techno ja RSX laudoilla. 

Paikka on hieno, jossa toimii aktiivinen purjelautailuklubi. Klubilla on 35 säilytyskonttia purjelaudoille. Klubin vieressä on ruokaravintola ja iso terassi, joka on koko ajan täynnä ihmisiä. Tarjoilu on kylläkin hidasta, mutta ruoka on hyvää ja halpaa.

Kilpailupaikkana on pitkulainen järvi. Pohjois- ja etelä tuuli sopii hyvin järvelle. Huomiseksi on ennustettu itätuulta 5-7 m/s. Kahtena päivänä, mitä ollaan tutustuttu olosuhteisiin, voin sanoa, että aikamoisia tuulenkääntymiä ja henkilökohtaisia nostatuksia voi saada järvellä. Voit hetkessä nousta viimeiseltä sijalta ensimmäiseksi ja päinvastoin...joten aika spännande hommaa on. Katsotaan, minkälaisia puuska-arpajaisia huomenna tiistaina on tiedossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti