tiistai 17. toukokuuta 2016

1. Raceboard Ranking Lappeenranta


Ensimmäiset Raceboard Rankingit on kilpailtu. Ilahduttavaa oli nähdä 21 kilpailijaa radalla, joista 3 oli ensikertalaisia. He osallistuivat omaan Rookie luokkaan, jossa ajettiin 2 ratakierroksen sijasta vain 1 kierros. 
Tuulta riitti kilpailussa hyvin. Joka lähtö ajettiin plaanattavissa olosuhteissa. 
Lauantaina oli 4 lähtöä ja sunnuntaina 3. 


Daniel Blinnikka FIN-5 voitti kaikki lauantain lähdöt ja tuulen noustessa yli kymppiin sunnuntaina minä voitin kaikki 3 lähtöä. Lopputuloksissa Dani voitti kisan yhdellä pisteellä minut. Mikä on minun ja Danin ero kisoissa? Minun kryssivauhti on parempi ja Dani vetää taas 10 kg kevyempänä lenssillä alemmas (lähemmäs alapoijua) kuin minä. Dani kisasi ensimmäistä kertaa uudella Starboard Phantom 377 L laudalla. Dani kehui laudan helppoutta ja alhaista plaanikynnystä. Uutta Severnen RB 9,5 purjetta hän kehui maasta taivaisiin. Camberit kääntyvät hyvin, vetopiste ei vaeltele ja purje on tehokas! 


Aleksandra Blinnikka FIN-56 teki upean suorituksen Raceboard laudallaan. Kokonaiskilpailun 5. on kova tulos 8,5 m2 purjeella. Aleksandran paras lähtösijoitus oli 2. sunnuntain toisessa kovatuulisessa lähdössä; jopa kilpailun voittanut pikkuveli jäi taakse. RESPECT!!! 👍👍👍 Ale on viimeksi ollut Raceboardin päällä viime vuoden RB EM:ssä. Hän on treenannut ainoastaan RSXää.

Benjamin Blinnikka FIN-4:lle olosuhteet olivat haastavat. Suunnaltaan vaihteleva kovatuulinen keli oli 60 kiloiselle Benille liikaa. Lauantaina hän pystyi ajamaan joka lähdön 9,5:llä, mutta sunnuntaina hän ajoi 8,5:llä. Benin parhaat lähtösijoitukset olivat lauantaina 5. ja sunnuntaina 5.. Poika ei ollut tyytyväinen 12. sijaan. Kelin haastavuutta kuvaa mm. vanhojen konkareiden Kalevi Männistön FIN-50 10. ja Heikki Reijosen 11. sijat. Välillä on pakko ottaa kunnolla turpaan, jotta voisi kehittyä! ...niin se vaan menee!
Ai niin...sanoinko mä jo, että mä oon perhanan ylpeä mun lapsista ❤️❤️❤️ ?! 😉😊


Kiitokset kisaorganisaatiolle ja suuri kiitos yhteistyökumppaneillemme:
Rautio Sports / Starboard - Severne / Jarno Rautio
RipCurlFinland / Markus Hietamäki - Jouni Juva
Forever kuntoklubi Varisto
Aleksandran omat yhteistyökumppanit: 
Evoke Natural Energy, Rip Curl Finland, Bluebiit, Vantaan Kaupunki, EKOenergy
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti