torstai 2. kesäkuuta 2016

Raceboard Masters Worlds 2016 - Riga - 2.kilpailupäivä

I
Kuva Sanna Päivärinta

Tänään odottelimme tuulen nousua klo 16 asti rannassa. Tuulen piti nousta ennusteiden mukaan idästä, mutta loppujen lopuksi se nousikin pohjoisesta. Tuulta oli 3-5 m/s. Hiukan vähemmän kuin eilen.

Ajoimme kolme lähtöä back to back to back. Lähtöjen välissä kävimme pikaisesti hakemassa rannasta lisää juomista, kun juomarepun vedet eivät riittäneet. Omat sijoitukseni olivat 5., 5. ja 6. eli eilistä heikommat. 

Ensimmäisessä lähdössä oli mahdollisuudet paljon parempaan, kun viimeiselle yläpoijulle tulin toisena heti Fernandon jälkeen. Päätin kääntää heti vasemmalle laidalle yläpoijun jälkeen. Pumppasin masto edessä suoraan alaspäin. Oikealla laidalla menevät plaanasivat...tietty! Alapoijulla minun ohitseni oli mennyt 5 kilpailijaa. Viimeisellä lyhyellä sivuvastaisella ohitin kaksi; Saksan Heinerin ja Argentiinan Fernandon ja näin nousin/tipuin viidenneksi. Fernando jäi 7:ksi. Lähdön voitti Portugalin Pedro.

Toisessa lähdössä Fernando otti hyvän startin, pääsi vapaisiin tuuliin ja voitti lähdön. Minun sijoitukseksi tuli 5. . 

Kolmannessa lähdössä oli kärjessä tosi tiukkaa. Ihan lopussa  Slovakian Patrik Pollak ohitti Fernandon ja näinollen tämän päivän kilpailussa oli joka lähdössä eri voittaja. Oma sijoitukseni oli 6. ja kokonaistuloksissa putosin kolmanneksi. 

Seuraavat kaksi päivää pitäisi olla vain 1-3 metriä sekuntissa. Saa nähdä päästäänkö ajamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti