sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Surffimessujen jälkeistä äitienpäivääHYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ KAIKILLE ÄIDEILLE!!! <3


Eilen oli Surfmessut Lahdessa. LWC:n porukka oli hoitanut hommat tosi hyvin ja tunnelma oli lämmin ja tiivis Mukkulan peruskoulun juhlasalissa ja eteisessä, jossa oli kamapörssi. LWC:n porukka oli tosi avuliasta...ajaessani pakettiauton pääovien eteen purkaakseni täyslastillisen myyntikamoja kamapörssiin, auton luona oli useampi järjestävän seuran jäsen auttamassa auton tyhjentämisessä!!! Purkuun ei mennyt kuin muutama minuutti - SUURET KIITOKSET!
RipCurlin Jouni ja Dani Ripin osastolla.

Saimme myytyä muutaman laudan ja purjeen + jotain pientä rompetta. Kiitokset ostajille ja hyviä surffeja lautojen ostajille Jyväskylään, Espooseen ja Lahteen ;-). Kyllähän meidänkin mukaan tuli uusia välineitä kotiin tuotavaksi ja äitin ihmeteltäväksi...auto oli yhtä täysi kuin messuille mentäessä. Meidän oma myyntiosastomme.

Uusi lautamme slalomiin - Starboardin iSonic 122. Kaunis....

Viimeksi kirjoitin täällä Blogissa 20000 rajan rikkoutumisesta...no, nyt on jo melkein 20200 kävijää. 20000 rajan rikkoi aktiivinen lukija kälyni Paula Hki-Hanko akselilta. Onnittelut Paulalle! Kiva, kun sukulaisetkin käy sivuillani.

Viimeinen viikko on ollut aika stressaava, kun "eräs" tärkeä yhteistyökumppanimme aikoi irtisanoutua jo vuoden vaihteessa tekemästämme yhteistyösopimuksestamme...2 viikkoa ennen kilpailukauden alkua. Pääsimme asiassa "kompromissiin", jolla mennään tämä kilpailukausi läpi eli kuljetuskalusto on edelleen allamme, vaikkakin joudumme maksamaan siitä ja myös siitä, että mainostamme heitä! Kaikki ketkä tuntevat minut tietävät, että minä pysyn sanassani ja lupaamissani asioissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti