tiistai 4. toukokuuta 2010

Danin testit

Danilla oli eilen Märskyn kuntotestit. Poika kertoi testien menneen hyvin, vaikka oli edellisenä päivänä loukannut polvensa yksinkertaisessa vesilähdössä Larussa surffatessa. Yhden jalan hyppelyt olivat tuottaneet vähän tuskaa, mutta muuten hän oli pystynyt antamaan yli 100 % itsestään...isän poika ;-) !!!

Danin lauantainen Reflex-purjetesti kuvineen ja raportteineen tullaan näkemään ensi viikon Severnen sivuilla. Liitän linkin tänne blogiin sen ilmestyttyä.

Tänään kävin duunireissulla Tampereella salitreeneissä ja loppuun uimassa. Jaksoin tehdä aivan älyttömän hyvin kaikki liikkeet. Alkuun taas kunnon venyttelyt ja kovatahtinen 15 minuutin soutu. Soutulaite ei pysynyt paikallaan vaan siirtyi alustallaan useamman metrin eteenpäin...heh...riitti muilla katsottavaa, kun surffari tempoi. Pitäis muuten joskus vähän vertailla, missä mennään soututuloksissa verrattuna muihin, ketkä kisaavat sisäsoudussa...soutaminenhan muistuttaa tosi paljon Raceboard kisaamista...kevyen tuulen pumppaamista.

Ilokseni sain 17-v. tyttäreltäni puhelun tänään, jossa hän innoissaan kysyi, että "mennääks isi sunnuntaina surffaamaan Sääksiin...?" Ehkä tässä on tehnyt jotain oikein, kun on saanut omat lapsensa kiinnostumaan urheilusta ja vielä surffauksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti