torstai 27. toukokuuta 2010

Laajiksen treenit vesisateessa

Tiistain treenit jäivät väliin heikon tuulen takia. Missään ei tuullut yhtään mitään - kerkesimme jo autolla ajaa 3 km kohti Melsua, kun saimme selville, että tuuli oli 1-2 m/s. Vauhdissa pakun nokka kääntyi kohti Tuusulan merta - 10 km ajon jälkeen käännyimme kohti Sääksiä, kun lehtikään (Ei Seppo Lehti!) ei värähtänyt. Seuraavaksi soitto Sääksin kuninkaalle Esa Reijoselle, joka kertoi, ettei kannatta mennä, koska tuuli oli sielläkin nollissa. 15 km ympyrä sulkeutui, kun palasimme takaisin kotipihalle. Vaatteiden vaihto ja nurmikon ajoon...kahdella ruohonleikkurilla. Saimme pihahommat nopsaan tehtyä yhteispelillä =).

Eilen olikin tuuli kääntynyt pohjoisen puolelle. Pakollisten kauppareissujen jälkeen Laajikselle. Ketään muuta ei ollut vesillä. Vettä satoi, mutta ihan kivan näköisiä puuskia tuli moottoritien suunnasta. Dani lähti vesille uudella Starboardin LWR formulallaan ja 9,8 m2 CodeRedillä (Lipastin vanhalla) ja minä normi reiskakamoilla.

Kivan näköistä oli Danin ajo. Vedimme aika pitkää rataharjoitusta. Lähtö Kalastajatorpan edestä ja maali venesataman edustalla olevien lateraalimerkkien välissä. Pääsin kryssillä oikeastaan koko ajan plaaniin ja slööreillä kunnon puuskissa. Tuulta oli parhaimmillaan max 8-9 m/s. Oma ajaminen tuntui nautittavalta, heh - aivan uusi termi! Mutta siltä se ihan oikeastaan tuntui!!!

Tunnin treenit pystyi vetää shortilla - merivesi tuntui lämpimältä, mutta sade tuntui käsivarsissa kylmältä klo 20 jälkeen.

Tänään torstaina saapuu japanilainen surffiystäväni Kazu"MASA" Sugiura Suomeen - Japanin ranking 3. viime vuodelta (87 osallistujaa). Hän on Suomessa viikon verran ja osallistuu Melstenin rankingiin mukaan minun viime vuotisilla välineillä.

Hän halusi lähettää terveisiä suomalaisille surffaajille:

Moi!! I am (kazu)Masa. It is a Japanese windsurfer.
I go to Finland for the first time, and participate in the game.
Thanks to dear friend JUHA.

Finland is a beautiful country. It is a country to which the
Japanese wants to go. I am looking forward to go there.
Kiitos!!

...=))) !!!

Masa tuo HYMYÄ Melsteniin - tulette näkemään kaverin, joka hymyilee koko ajan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti