lauantai 11. heinäkuuta 2009

RACEBOARD WORLDS - SAKSA - 11.RAPORTTI

Tänään 3 lähtöä.

Välillä tuuli oikein kunnolla, kun taas välillä meinasi tuuli tippua alle 3 m/s.

Hyvin kulki lauta. Johdin peräti ensimmäistä lähtöä melkein kierroksen verran. Sitten tuli slöörillä tyhjä kohta ja moni meni toisella puolella ohi. Maalissa 8.

Toisessa lähdössä 11. ja viimeisessä 8.

Odotellaan palkintojen jakoa. En tiedä vielä tuloksia, mutta uskon päässeeni kymmenen parhaan joukkoon ja mastereissä ehkä tulee hopeaa! Mastereissä on 20 osallistujaa. Kovia äijiä. Patrik Pollak voittaa masteriluokan. Olin tosi tyytyväinen kryssivauhtiin, sillä vauhti oli aivan sama kuin parhaimmilla. Suora slöörivauhti on hyvä, mutta isossa aallokossa jiippien tekemisessä meni liikaa aikaa. Parhaimmat tekivät jiipit paljon nopeammin ja pääsivät uuteen vauhtiin nopeasti. Minä taas otin varman päälle, ettei tulisi lippoja..yhtään lippaa ei tullut vaikka lähellä oli muutaman kerran.

Nyt valmistaudutaan palkintojen jakoihin. Olen varannut Suomen lipun valmiiksi.

Virallisilta sivuilta löytyy tulokset, jos minusta ei kuulu mitään ennen huomista. Pitää lähteä ajamaan laivalle seremonioiden jälkeen.

3 kommenttia:

  1. Hieno homma! Pääsitkö edustamaan suomenlipun kanssa kuin Henry Saari konsanaan ;-)

    VastaaPoista
  2. Henry Saaresta en tiedä, mutta itse kyllä...

    VastaaPoista
  3. Yritin googlettaa mutta en löytänyt sitä kuvaa, siis Henkkahan edusti joskus aikoinaan pelkässä suomenlipussa, siitä hän oli pykännyt itselleen 'kalsarit', hohoh! ...ja kuten arvata saattoi niin hirveä polemiikkihan siitä syntyi...

    VastaaPoista