lauantai 7. helmikuuta 2009

Mauritius Day Nro2

Paivan urheilut: 1km altaassa ja pari tuntia tasta ohjattu tunnin allasjumppa paikallisen energiapaketin vetamana. Kundi veti suomalaisista allasjumpista poiketen itse myos esimerkillisesti altaassa kaikki liikkeet ja taydella forcilla. Oli muuten aivan Sairaan hyva jumppa - kaytiin lapi kaikki lihasryhmat eika mitaan elakelaisheiluttelua!!! Hiki tuli ja pulssi nousi. Sita lisaa loman muinakin paivina, kun muu ohjelma antaa periksi.

Sade oli siirtynyt ja aurinko oli tullut tilalle...ja aivan tosi kuumana. Kova maatuuli oli viela jaljella. Vaikka oli hyvat rusketuspohjat Phuketin reissulta, joutui nuppiin ja olkapaihin laittaa 30:sta suojaa. Kavelimme rantaa pitkin paikkaan, jonne kaatuvat aallot tulivat, tai ne kaatuivat ulompana riutoille. Upeita tuubeja ja hienosti edelleen vesi lensi aallon harjalta vasta-aaltoon. Laudalla olisi paassyt ajamaan taysia sivutuulessa pain aaltoa.

"Raskaan" kavelylenkin jalkeen maistui nokoset altaalla pyoreassa pehmustetussa tuolissa. Illalla intialainen teema iltapalalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti