torstai 5. helmikuuta 2009

The Trip to Mauritius

Al Ainin aavikkoa Arabiemiraateissa.

Paiva kotoSuomessa ja tiistai aamuna taas lentokentalla. Talla kertaa koneen nokka kohti Arabiemiraatteja ja Dubaita. Kuutisen tuntia koneessa lukien Juha Vuorisen "Veljekset Vaselin". Koneesta paastya olikin yllatys, kun villapaita ei ollut liikaa. Aurinko oli jo laskenut...kuulin, etta lampotilaerot ovat suuret paivan aikana. Paivisin on helteista, mutta illalla tulee viilea. Kaupungin ulkopuolella aavikkoa ja hiekkaa.

Ajoimme pikkubussilla kahden tunnin paahan Al Ainiin, jossa yovyimme Intercontinental hotellissa. Iltapala hotellin intialaisessa ravintolassa...huh, kun tuli ahdettua liikaa sapuskaa... :-(
Näkymä Al Ainin hotellin parvekkeelta.

Aamulla bussilla tunnin paahan Al Ainin lentokentalle, jossa koneeseen ja kohti Mauritiusta. Kuusi tuntia taas koneessa ja jalleen Juha Vuorista... :-). Alkumatkasta oli hienoja maisemia ennen kuin saavuimme meren paalle....vuorijonoja ja punertavaa hiekka-aavikkoa. Tuntui kuin lentokone olisi lentanyt tavallista alempana, koska pystyi perati nakemaan kamelikaravaanien kulkevan jonossa hiekkadyynien yli.

Kapteeni ilmoitti matkan aikana, etta Mauritiuksella on luvassa sadetta ja cykloni on saapumassa yoksi. Huh, mika lampoaalto iski pain kasvoja, kun tulimme koneesta ulos. Kosteaa ja kuumaa... vaatteet liimautuivat heti ihoon kiinni. Tunti pikkubussilla saaren luoteisnurkkaan ja majoittautuminen meren rannalla olevaan hienoon hotelliin. Iltapala ja nukkumaan. Yolla herasin kovaan myrskyyn ja vesisateeseen...pari paivaa luvassa tallaista ilmaa, joten hotellin kuntosali tulee varmasti tutuksi seuraavina paivina..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti