keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Mauritius Day Nro 6

Aamusta 1km altaassa, aamupala ja taman jalkeen tunnin kuluttua ohjattu Aqua Gym (=vesijumppa).

Merenkaynti oli rauhoittunut paljon. Hotellin lahdenpoukama oli ensimmaista kertaa aika rauhallisen nakoinen. Tuulen suunta oli merelta pain suoraan rantaan, eika aaltojakaan ollut enaa muualla kuin ulkona riutoilla. Kavin kysymassa hotellimme Aqua Sports Centerista purjelautaa kayttooni. Ajattelin Hiflyn aloittelijalautaa Movea, jonka kanssa olisin vetanyt hiukan freestylea. Centerissa oli toimettoman nakoisena kymmenkunta Crew memberia. Ensin minulta kysyttiin, etta osaanko surffata...sanoin, etta "joo...olen surffannut yli 30 vuotta". Sitten minulle sanottiin, ettei kay, koska heilla ei ole venetta, jolla he voisivat tulla pelastamaan minua, jos joutuisin hataan...siis hataan...pieni poukama, jossa tuuli painaa vakisinkin suoraan hotellimme rantaan, jos jotain menisi rikki...sanoin, etta "Hei, antakaa lauta hetkeksi niin naytan tuossa teidan nokkanne edessa, etta osaa surffata..." Tyly vastaus oli vaan: "Not today...too dangerous!" Nielin kiukkuani seuraavat pari tuntia, koska kroppani ja paani olisi halunnut paasta laudan paalle ja vesille ja sitten sanotaan tuulen ollessa 2-4 m/s "Too dangerous!!!" Teki mieli sanoa hotellin rantapojille, etta "Hei - antakaa lauta mulle niin voin opettaa teillekin pari kivaa juttua..." ...mutta ei!!!!

Jatkoin lomaani Juha Vuorisen "Kakkosen" parissa altaalla. Heti ensimmaisella sivulla sain nauraa kippurassa Vuorisen verbaalilahjakkuutta. Hanen huumorinsa uppoaa minuun aivan kyballa! Sain selville jo alussa, etta kirjan nimi "Kakkonen" ei tarkoitakkaan "Sita kakkosta' vaan Herra Kakkosta, joka ei ole ilmaantunut viela sivulla 40 mentaessa muuten kuin Handi ja Kappersin puheissa. Pienet nokoset pehmustetussa rantatuolissa ja viimeiset uimiset puol5n pintaan ja kampille vaihtaa kamppeet. Varia oli tullut pintaan ihan kivasti!

Meidat oli kutsuttu ilta7ksi rantaan hotellinjohtajan coctailtilaisuuteen. Punaista mattoa pitkin marssimme kattelytilaisuuteen, jossa oli hotellin kaikki mahdolliset johtajat hienoissa puvuissaan. Paikallinen bandi soitteli karibialaisia (?!) savelmia ja meille tarjoiltiin pienta juotavaa ja purtavaa. Napatanssiryhma soittajineen vetivat parastaan pienen kokon palaessa heidan takanaan vesirajan tuntumassa. Aurinko laski mereen...ensimmaista kertaa matkamme aikana...upeaa... Paivan purjelautasekoilut Aqua Centerissa oli anteeksiannetut. Hieno tilaisuus ja fiilis =))))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti