torstai 5. helmikuuta 2009

Mauritius Day nro 1

Alkuun paivan urheilut...uin kilsan rintaa isossa hotellin ulkouima-altaassa. Vaikkei aurinko paistanut vaan oli pilvista (lampotila yli 30c), nuppi oli ihan kuuma ja hikinen. Teki ihan gutaa...olisi pitanyt venytella viela, mutta...menee huomiseen ohjelmaan. Huomiseksi on muuten tarjolla puol9lta jo ohjattua cyklinkia ja juoksumattoa...puolilta paivin joogaa...iltapaivalla vesijumppaa...katsotaan, mita otetaan.

"Jave" oli kysynyt kommentissaan paiva sitten, etta olenko voittanut lotossa, vastaus on EI! Tuhosin vahingossa "Javen" kysymyksen, joten se siita... Lomaa on vain pitamatta aika paljon ja mikas sen mukavampaa kuin viettaa aikaa lampimassa. Kyllahan sita mielellaan kelkkailisi pojan kanssa stadin jailla, mutta pitaa pitaa koko paketti kasassa, joten vaimon kanssa matkaillaan. Seuraava ulkomaan matka on varmaankin vasta toukokuun The Treenireissu a la Rhodos...ja silloin mennaan pojan kanssa.

Vaikka olen viime aikoina kirjoitellut omista tekemisista ja menemisista, Daniel on Suomessa treenaillut ihan aktiivisesti ja monipuolisesti. 14 vuotiaalla riittaa virtaa vaikka mihin...kunnon punttisalitreenit aloitetaan vasta hanen ollessa 16-v. . No hurry... ;-)

Tanaan Mauritiuksella paatimme lahtea ystavien kanssa taksilla saaren paakaupunkiin Port Loisiin. Hotellilla maksaa kaikki juomiset niin helv... (vesipullo 4euroa)...joten katsoimme jarkevaksi hakea vetta ja virvokkeita taksilla... Osa halusi lahtea shoppailemaan, joten ei auttanut muuta kuin lahtea mukaan kiertelee paikkoja. 10 minuutin kiertelyn jalkeen totesin, etta tama riittaa minulle. Myyminen oli niin paallekayvaa ja aggressiivista, etta...menimme satamaan, josta loytyi hienompaa ja kalliimpaa aluetta, jossa ei ollut enaa rahjaista paikallista jengia. Kauppoja sai katsella ihan rauhassa, mutta tekstiilit olivat kalliita...kalliimpia kuin Suomessa, joten ostoskassiin tuli pelkastaan hedelmia ja vetta.

Kaupunki oli rahjainen ja likainen...ainoastaan hienot rakennukset olivat pankkeja...slummeja ja korkeita rakennuksia vieri vieressa. Eipa tarttee menna kaymaan uudestaan... :( Ehka vertailukohtana on Thaimaan Chalongin ystavalliset ihmiset...onhan siellakin tietty myymista, muttei lainkaan sellaista kuin taalla.

Illalla upea illallinen hotellilla (kuuluu hotellin hintaan). Hyvia makuja paljon! Nam! =))))

Ai niin...kavin aamulla tsekkaamassa hotellin purjelautatarjonnan...tarjolla oli perinteinen kasa loppuun kaytettyja vanhoja rikkinaisia bredoja. Ainoat toimivat naytti olevan HiFlyn Move aloittelijalaudat. Ehkapa yritan joku paiva saada vaimostani surffaajaa...kahteenkymmeneen vuoteen en ole viela siina hommassa onnistunut..."The Next Try"...maybe...jos ei onnistu, niin Vatasen Mikko saa ensi kesana hommia ;-) .

3 kommenttia:

  1. Moi!
    Jos meet sunnuntaina vesille, katso paikka tarkkaan sillä paikallisilta voi saada nekkuun kun päivä on varattu heille!! Näin luin jostain chatista kun paikka katsastelin. Mistralin vuokraamolla lounaassa tämä ei tietenkään päde. Koita päästä vesille, terv. Hessu FIN-808

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Tuliko äskeinen perille?
    Hessu FIN-808

    VastaaPoista
  3. Juu,kaikki tuli lapi! Kommentit tulevat vain ensiksi mun hyvaksyttavaksi...yritan hoitaa niin jossain vaiheessa, etta "tiimilaiseni" paasevat kirjoittamaan vapaasti ilman mun hyvaksyntaa..

    VastaaPoista