lauantai 16. tammikuuta 2010

Asian Windsurfing Festival - 3. Raportti

Kisat ohi mun kohdalta ennen kuin ne edes olivat alkaneetkaan!!!

Vaihdoin siteet jalkaan illalla ja totesin, etta parempi menna laakariin --> 5 tikkia jalkapohjassa ja kielto kastella jalkaa ja saada painetta siihen tulehdusvaaran vuoksi! Joten se siita...


Pakko kerata ajatuksia...palaan asiaan! Voinen sanoa, etta _itutus on SUURI!!!

And for english readers... So - my competition is over before it started because I got 5 stiches in my leg. I got piece of green glass into my leg and big wound! Doctor said that the leg should be dry and have no pressure at all. So it's Game Over...shit happens!

Turuuks en laita mittaan, sil kyl maar Oxa taan snaijaa?

Iltaraporttia:

Official Ceremonies and Wellcome party is over! Food was great Asian food and for drink only water - it's good for athletics. Little bit different than parties in Gran Canaria past days in 1980'. No joo - kavin paivalla uudestaan nayttamassa jalkaani ja vaihdattamassa suojat. Nyt ei ole kipuja ollenkaan ja kavelykin sujuu, koska ostin vahan paremmat kengat tai tossut...feikkikrogsit...niihin mahtuu jalka hyvin ja pohja on pehmea.
Sawadika!


On norskia, finskiä, singaporea ja thaikkua ryhmäkuvassa.

Viime yo oli tuskaa, kun laakarin laittama puudutus alkoi poistua. En nukkunut kuin pari tuntia aamu7n jalkeen. Pitaakin laittaa kuva klabista, kun tulen Suomeen, millainen se oli, kun aloin vaihtaa siteita illalla. Ei olisi ollut lasten katseltavaa.

Ei voi muuta kuin kehua Thaimaan terveydenhuoltoa. Nopeaa ja ystavallista. Ei tarvinnut jonottaa ollenkaan - heti paasi sisaan ja omaan sankyyn, jossa kavi parhaimmillaan yksi laakari ja 5 hoitsua jututtamassa ja antamassa hoitoa. Kaikki olivat niin positiivisia ja ystavallisia. Onneksi oli vakuutuksetkin kunnossa, ettei tarvinnut omaa rahaa pistaa likoon. Laakarin laittaessa jalkapohjaan puudutusta pariin kohtaan paasti pohjoisen kaljukostaja aikamoiset karjaisut, jonka seurauksesta tuli suuri hiljaisuus isossa salissa. Heh! Aika herkka paikka jalkapohja.
Klabi tikkauksissa.

Tanaan tapasin Svein Rasmussenin norski kaverin, joka osallistuu kisoihin Phantomilla ja Remin proto Severnen RB 9,5:lla. Puomin pituus on 253 ja luff 540 eli SB:n RB purjeeseen verrattuna luffi sama, mutta puomin pituutta 20 cm lisaa. Mastopussia on enemman (leveampi) ja latat ja camberit ovat parempia kuin viime vuotisessa SB:n RB purjeessa. Ylhaalla vahan tavaraa, joka on siirtynyt alas. Pitais olla kevyen tuulen ominaisuuksia parannettu. Niinkuin myos taman vuotisessa SB RB purjeessa. Purjeen profiilia:




Ai niin se hippaheikki, kenen kanssa eilen kisailin, oli Thaimaan mestari ja olympiaedustaja. Antoi kyytia tanaan Remille. Hitto, kun alkoi taas harmittamaan, minka tasoisten kavereiden kanssa olisi paassyt kisaamaan. No Can Do!

Thaikkumestari.

Eilen, kun lahdin vesille, ihmettelin, etta miten on mahdollista, etta kaikki palaset loksahtivat millimetrin tarkasti kohdilleen ennen jalka accidenttia. Tanaan olisi ollut Remin mukaan ulkona 20 knotsia tuulta. Naytti kaikki plaanaavan - myos Technot. Danin ikaisia ja kokoisia Technokisaajia taalla on aika paljon. No - katsotaan, jos vaikka paastaan heinakuussa Italiaan Formula junnu EM:iin vai mikahan siella olikaan...Ceri Williams ainakin ehdotti ko.kisaa Danille.

Kisakoneistoa rannalla.


Nyt on kivut poissa ja toivon mukaan unikin tulee...

Kuvia lisaan sitten, kun paasen omalle koneelle ensi viikolla.

5 kommenttia:

  1. No nyt vaan tekemään keliä ja kannustamaan muita kilpailijoita!

    VastaaPoista
  2. Tosi huono homma!!
    Harmi kun tollaista voikin tapahtua niin väärään aikaan ja väärässä paikassa:-(
    Esallakin aukes jalkapohja 90-luvulla, tossun läpi liuskekivi jalkapohjaan, yli 5cm halkeama, ilmastointiteippiä ja illalla taas vesillä Klitmollerissä. Kesti kyllä pari kuukautta parantua. Ois pitänyt heti tikata, mutta sitä ei tehty jostain syystä.

    Hessu FIN-808
    P.S. koita nyt ottaa loman kannalta ja seurata kisoja:-)

    VastaaPoista
  3. haq: Moni muukin on ehdottanut "Kelin" tekemista, mutta siihen en viitsi lahtea mukaan, koska talla ialla kankkuset kelin tekemisen jalkeen ovat niin kamalia, etta ketutus olisi kymmenkertainen taman hetkiseen. Olen ollut Remi Vilan kannustusjoukoissa ja vahan jeesaamassa hanta... Harmittelin aaneen, etta olisi ollut kiva "hakata" hanet vesilla, johon Remi totesi: "Parempi, etta siivoilen lasinsiruja rannalta, kun se tuntuu minulta luonnistuvan..."!

    Hessu:Jep! Ma suunnittelin myos tuota teippihommaa, mutta kun vaihdoin ekat siteet, totesin, etta tama ei kylla voi menna yhtaan paremmaksi vesilla...parempi tulla hengissa himaan... Tanaan seurasin kisoja suoraan mun 4.kerroksen parvekkeelta kiikareilla.

    VastaaPoista
  4. Todella harmi, et kisat jäi kesken tollasen vahingon takia! Onneks ei mitään pysyvää vahinkoa! Tsemppiä!

    Olin eilen leijalla larussa ja kävin katsomassa myös kelkkamenoja. Junnuilla on tosiaan täys vauhti päällä, 360siä näkyi ja ja jiipit menee siististi laydownina! Huimaa kehitystä viime talvesta!

    Siulle tulee kovaa paikkaa vielä, kun Dani rupee nokittaa sinuu ensin kelkalla ja sit viel vesilläkin! :)

    VastaaPoista
  5. MikkoV: Juuri silleen!!! =) Hianoa!

    VastaaPoista