keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Back In Business - tai sitten en!?


Kaunis talvinen luonto. -20 c.

Maanantai aamuna sisäinen kello herätti jo aamu4ltä. Thaimaassa kello näyttäisi aamupala-aikaa. Eipä tullut uni enää. Saavuin muutama tunti sitten Suomeen ja lämpötilaero Thaimaan lämpöön oli yli 50 astetta!!!

Kesken duunipäivän päätin mennä työterveyshuoltoon näyttämään koipeani, joka mielestäni oli hyvässä kunnossa tikkien poisoton jälkeen. Lääkäri tutki jalkaani ja sanoi, että Suomessa tikit ovat normaalisti 10 päivää, joten tikit poistettiin muutama päivä liian aikaisin...jalkani oli hyvässä kunnossa, mutta haavan umpeenkuroutuminen ei ollut vielä täydellistä. "Et kai vaan ole töissä?", hän kysyi. Joo-olen...mutta olen hoitanut pelkästään näitä saikku-loma-asioita. "Joo-sairaslomasi jatkuu loppuviikon - töihin ei ole asiaa!" Selevä! Soitto duuniin ja kotiin. Juoksuaskelia en saa ottaa yhtään ja oikealle jalalle ei saa laittaa paljoa painoa. Ollaanpa sitten iisisti tämä viikko - pidellään pakkasia sisätiloissa ja kirjoitellaan näitä juttuja...

Kyllä Suomen luonto on kaunis...tulee lapsuusajat mieleen!


Dani on treenaillut monipuolisesti miltein joka päivä. Minun poissaollessani hän kävi siskonsa kanssa Foreverillä treenaamassa minun tekemäni ohjelman mukaan. Joka päivä hän on käynyt luistelemassa ja pelaamassa lätkää kavereiden kanssa. Kotona tämän päälle vielä Wellsin liikkeitä oman kropan painolla. Katsotaan, jos vaikka pääsisimme salille tänään. Minä tekisin pelkästään kädet ja ylävartalon ja Dani koko laajemmin. Dani hakee 9 luokan jälkeen opiskelemaan Mäkelärinteen urheilulukioon. Hyviä suunnitelmia on tehty lukioajaksi. Katsotaan ensin pääseekö poika sinne vai ei?! Purjehtijaliiton pitää pisteyttää Danin urheilu-ura ja kun ottaa huomioon SPL:n asennoitumisen ylipäätänsä surffaajia kohtaan, ei voi muuta kuin pelätä tuomiota ja huonoja pisteitä. Kaikki ei onneksi ajattele näin sielläkään putiikissa.

Sain liitettyä eilen illalla kuvat koneelle Thaimaan matkasta. Yritän tänään saada laitettua niitä blogiini tämän päivän aikana tylsien tekstien sekaan. Taksimatkasta en uskaltanut ottaa yhtään kuvaa... ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti