tiistai 12. tammikuuta 2010

WWEC - DAY NRO 3


Blini waiting for the Wind! Photo by Latvia Team.

Eipä tullut viimeisenä päivänäkään tuulta. Kisat ammuttiin poikki puolilta päivin ja palkittiin "The Best Try" -suoritukset rannalla ja jäällä. Moni kyllä odotti Oksan saavan "The Best Cameleont" palkinnon, johtuen perjantain illan vietossa tapahtuneesta siirtymisestä neliveto päällä yksi jalka ja yksi käsi kerrallaan varovasti...Onneksi emme olleet todistamassa tätä spektaakkelia! ;-)

Kilpailupäällikkö Terrieri oli osannut ennakoida tapahtumat ja oli ilmoittanut etukäteen, että alle 18-v. ei ole WWEC -tapahtuman yhteisiin illan viettoihin mitään asiaa.. Ensin harmittelin asiaa yhteenkuuluvuuden takia, mutta löytyihän siihen selkeä syykin...Kiitos Terrieri! ;-) Tunnelma oli kaiken kaikkiaan hyvä, vaikkei saatu ajettua yhtään mitään. Terrieri oli tehnyt ison työn apulaisineen - itse en olisi pystynyt...siksi minä olenkin pelkkä kilpailija! 3 hyvää päivää "raikkaassa" ulkoilmassa hyvien ystävien kanssa - asiat voisi olla huonomminkin!

Laitan loppuun muutaman kuvan. Lisää kuvia on tulossa latvialaiselta valokuvaajalta myöhemmin. Linkki WinterWindSurf -sivustolle:

http://www.winterwindsurf.com/


Latvia's Hiberna Giant and Finnish competitors.

Frozen sails.

Empty race area...

Clever juniors.


"Tight curves"

Daddy and Son with Red Sails.

The competition is over.

Competitor list.

...and the last photo by Latvian Team photographer:
TeamWork!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti